Kysy meiltä -foorumilla voit kysyä kaikesta tietotekniikkaan liittyvästä.

KotiMikron uusi Kysy meiltä -foorumi palvelee pc-pulmissa

KotiMikron tilaajaetujen tuorein tulokas on Kysy meiltä -foorumi, jossa pc-ongelmiin voi saada apua palvelun muilta käyttäjiltä.

tiistai 30. toukokuuta 2017 teksti Henning Dadkhah Rasmussen

KotiMikron uusi verkossa toimiva Kysy meiltä -foorumi ei kärsi lehdessä olevan Kysy meiltä -palstan tilanpuutteesta, jonka takia moni lukijoiden lähettämä kysymys on jäänyt julkaisematta.

Nyt kaikilla tilaajilla on mahdollisuus julkaista itseään askarruttavia pc-pulmia foorumilla. Palveluun voi lähettää niin tekniikkaa, ohjelmia kuin oheislaitteitakin koskevia kysymyksiä.

Luo käyttäjätili

Foorumille kirjoittamiseen tarvitaan KotiMik­ron käyttäjätili, johon on liitetty lehtitilauk­sen asiakasnumero. Foorumin viestejä voi kuitenkin lukea myös kirjautumatta.

Foorumin myötä myös KotiMikron tukipalvelu on uudistunut. Nyt tilaajilla on käytettävissään foorumin Etunurkka-osasto, jossa saa tukipalvelulta apua lehdessä esiteltyjä ohjelmia ja niiden käyttöä koskevissa ongelmissa.

Käyttäjätilin pääsee luomaan helposti KotiMikron verkkopalvelun valikkorivillä olevasta käyttäjäkuvakkeesta. Myös aiemmin luoduilla tunnuksilla voi kirjautua. Vain asiakasnumero pitää vahvistaa ensimmäisellä kerralla.

Kysy rohkeasti

Jos sinulla on esimerkiksi Windowsiin, muihin ohjelmiin tai oheislaitteisiin liittyvä ongelma, lähetä kysymyksesi rohkeasti Kysy meiltä -foorumille muiden käyttäjien luettavaksi.

Vaikka ratkaisua ei heti löytyisi, niin foorumin kautta voi saada uusia ideoita ja päästä asiassa eteenpäin.

Jollet vielä ole tilaaja, niin voit tilata KotiMikron täällä.

Tutustu Kysy meiltä -foorumiin

Voit myös ladata oheisen Kysy meiltä -foorumin käyttöä esittelevän artikkelin.

Tartu tarjoukseen ja tilaa yksi numero KotiMikroa vain 3,90 eurolla, niin saat pääsyn sekä Kysy meiltä -foorumille että turvalliseen Etunurkkaan, jossa on ladattavana yli 300 tarkistettua ohjelmaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...