Tee omat kotisivut

Ota käyttöön omat kotisivut

Haluatko esitellä harrastustasi tai kertoa matkoistasi? Voit tehdä sen helposti SimpleSite-palvelussa, josta saat KotiMikron tilaajana maksuttoman kotisivutilan.

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Haluatko esitellä harrastustasi tai kertoa matkoistasi? Voit tehdä sen helposti Simplesite-palvelussa, josta saat KotiMikron tilaajana maksuttoman kotisivutilan. SimpleSite on sama palvelu, joka tunnetaan myös 123kotisivu-nimellä.

Voit ottaa sivuillasi käyttöön muun muassa nettiputiikin, jossa käytetään PayPal-maksujärjestelmää. Toisin kuin monissa muissa palveluissa, kauppatoiminto on Simplesite-palvelussa käytettävissä ilman lisämaksua

Kotisivut omalla osoitteella

Maksuttomassa versiossa on rajoitetut toiminnot. KotiMikron lukijana voit hyödyntää edullisen tarjouksen SimpleSiten Pro-versiosta, jossa on kaikki ominaisuudet käytettävissä. Niihin kuuluu muun muassa mainoksettomuus ja oma domain-tunnus.

> Tilaa KotiMikro, niin pääset suunnittelemaan omat kotisivusi nettiputiikkeineen ja valokuva-albumeineen sekä hyödyntämään palvelun Pro-edun.

Saat KotiMikron tilaajana erikoistarjouksen SimpleSiteltä: peräti 65 prosentin alennuksen maksullisesta PRO-versiosta. Saat 24,95 eurolla puoleksi vuodeksi oman domain-­tunnuksen, pääset eroon mainoksista ja saat käyttöösi paljon kuvia ja taustoja.

Normaalihinta on 72 euroa puolelta vuodelta, joten säästät 47,05 euroa.

> Aloita sivujesi teko täällä

Ehkä sinua kiinnostaa...