Kelloradio ja langaton laturi
Kelloradio:

Perinteinen kelloradio on saanut uusia ominaisuuksia, kuten Bluetoothin ja langattoman latauksen.

Lataa puhelin langattomasti suoraan kelloradiosta

Vanhanaikaisen kelloradion uusi versio tarjoaa Bluetooth-yhteyden ja langattoman latauksen. Laita vain puhelin sen päälle, niin se latautuu.

perjantai 22. lokakuuta 2021 teksti Redaktionen

Vuosia sitten monilla yöpöydillä oli kelloradio. 

Kätevä radio soitti musiikkia makuuhuoneessa ja toimi herätyskellona aamuisin. 

Nykyään monet korvaavat sen matkapuhelimella, mutta vanhassa kelloradiossa on monia etuja – erityisesti sen päivitetyssä versiossa. 

Siinä on nimittäin useita käteviä toimintoja yhdessä laitteessa. 

Toista musiikkia ja lataa puhelin langattomasti 

Kelloradiossa on Bluetooth, joten voit yhdistää sen matkapuhelimeen, kuunnella musiikkia puhelimesta ja vastaanottaa puheluita.

Se toimii myös puhelimesi langattomana laturina. Puhelimen voi vain asettaa radion päälle, jolloin se latautuu. Laturi toimii myös esimerkiksi Airpodien, älykellojen ja muiden QI-ominaisuutta, eli langatonta latausta, tukevien laitteiden kanssa. 

Ei siis enää johtosotkuja.

Radiossa on akku, joten voit ottaa sen helposti mukaan matkalle ja kuunnella suosikkimusiikkiasi tai podcastia puutarhassa, rannalla tai kesämökillä. Jos matkapuhelimen virta loppuu, voit käyttää radiota varavirtalähteenä puhelimen lataamiseen. 

> Nyt saat kelloradion lahjaksi ostaessasi neljä KotiMikro-lehden numeroa hintaan 21,90 euroa. Pelkästään radion arvo on 80 euroa. Katso tarjous täältä.

Kelloradio, jossa on Bluetooth ja langaton lataus
Kätevä:

Moderni kelloradio on erittäin hyödyllinen niin kotona, puutarhassa kuin matkoillakin. 

© KotiMikro

Oletko jo tilaaja?

Jos olet jo KotiMikro-lehden tilaaja, voit ostaa useita erilaisia langattomalla latauksella varustettuja radioita alennettuun hintaan Moreshop-etukaupastamme.

Katso esimerkiksi tämä musta tai metallinhohtoinen malli.

Tilaajana voit ostaa Moreshopista monenlaisia tuotteita elektroniikasta ja keittiötarvikkeista treenivarusteisiin ja sadevaatteisiin erityiseen tilaajahintaan.

Kirjaudu sisään tilausnumerollasi, niin saat alennuksen.

> Tutustu Moreshopiin täällä

Bluetooth-kelloradio

Kun haluat kuunnella musiikkia suosikkisuoratoistopalvelustasi, podcastia tai radiota puhelimella, voit helposti yhdistää puhelimen radioon Bluetoothin kautta. Käynnistä radio ja valitse se puhelimesi Bluetooth-asetuksista. 

Radiossa on lämpömittari ja kello isolla näytöllä, mikä on kätevää, jos heräät yöllä. 

Sitä voi tietenkin käyttää herätyskellona, aivan kuten vanhaa kunnon kelloradiota. 

Näin saat kelloradion

Kelloradiossa ei valitettavasti ole DAB:tä, mutta voit kuunnella radiota puhelimestasi Bluetoothin kautta.
Kelloradio

Tyylikkään muotoilun ansiosta radio sopii useimpiin koteihin, ja suuresta näytöstä näkee kellonajan, jos heräät yöllä.

Vastaa puheluun kesken ruoanvalmistuksen

Jos puhelin soi kesken illallisen valmistuksen, voit myös vastata puheluun radion avulla. Puhelin täytyy vain olla yhdistettu radioon Bluetooth-yhteydellä.

Vastaa puheluun painamalla radion painiketta, jolloin voit puhua ja kuunnella radion sisäistä kaiutinta ja mikrofonia käyttämällä. 

Tämä toiminto on kätevä myös muissa tilanteissa, joissa molemmat kätesi ovat varattuna, esimerkiksi verstaalla, kesken siivouksen tai jos haluat tarkistaa jotain tietokoneelta puhelun aikana. 

Saat kelloradion KotiMikro-lehden mukana

Nyt saat kelloradion lahjaksi ostaessasi neljä KotiMikro-lehden numeroa hintaan 21,90 €, sis. postikulut. Pelkästään radion arvo on 80 euroa. 

Kaupan päälle pääset sivustossamme olevaan Etunurkkaan, jonne on helppo kirjautua ja josta voit ladata turvallisesti parhaat ohjelmat, oppaat, ohjeet ja artikkelit.

Lisäksi saat joka toinen viikko tilaajille tarkoitetun uutiskirjeen, joka sisältää ohjelmia ja muita tarjouksia, joita voit käyttää vain, jos olet tilaaja.

Tilaus ei ole sitova. Voit perua tilauksen koska tahansa.

> Lue lisää kelloradiosta ja tarjouksesta täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...