KotiMikron luetuimmat jutut 2019

Facebook-tilin poistaminen ja iPhonen vaihto Androidiin – muun muassa näitä luettiin KotiMikron verkkosivuilla 2019.

KotiMikron verkkosivujen luetuimmat jutut 2019

Perkasimme tilastoja ja listasimme Kotimikro.fi-sivuston luetuimmat jutut vuonna 2019. Kurkkaa, löydätkö listalta oman suosikkisi.

perjantai 20. joulukuuta 2019 teksti Toimitus


Kerromme verkossa viikoittain uusista tuotteista, tietoturvauhkista, Windows 10:n uusista ominaisuuksista ja ylipäänsä tietotekniikasta.

Näin loppuvuodesta on mielenkiintoista tutkia, mitkä jutut kiinnostivat lukijoita eniten. Näin muodostuu myös hyvä kuva siitä, millaiselta tietotekniikkavuosi näytti lehden verkossa.

Kurkkaa alla olevaa listaa ja katso, löydätkö siitä omat suosikkisi ja onko siinä jotain, joka jäi sinulta lukematta.

Saat tuoreet uutiset sähköpostiisi tilaamalla KotiMikron uutiskirjeen. Tee tilaus täällä.

Mobiiliturvaa ja hyvästejä Facebookille

Yksi luetuimmista jutuista käsittelee Facebook-tilin poistamista pysyvästi. Juttu on ollut luetuimpien joukossa jo pari vuotta.

Kuluneena vuonna sen suosio ei yllättänyt, sillä somejätti on töpeksinyt perusteellisesti ja kasvattanut kyseenalaista mainettaan objektiivisena uutisvälineenä. 

2019 jää historiaan myös vuotena, jolloin huijarit tosissaan suuntasivat huomionsa älypuhelimiin. Puhelimiin ujuttautuvista haittaohjelmista ja väärennetyistä sovelluksista kirjoitettiin huomattavasti enemmän kuin aikaisempina vuosina.

Vaihdoitko sinä iPhonesta Androidiin?

2019 on ollut myös älypuhelinten vuosi. Enemmän kameroita, enemmän akkukestoa, enemmän näyttöä, myös taittuvaa. Hinnoittelu on ollut sen mukaista – eli vähemmän kukkaroystävällistä.

Olisivatko tolkuttomat hinnat olleet yksi syy siihen, että juttua, kuinka iPhonesta siirrytään Androidiin, luettiin enemmän kuin juttua siirtymisestä toiseen suuntaan.

Myös Huawein ja Googlen välinen soutaminen ja huopaaminen kiinnosti lukijoita, kuten myös parhaan puhelimen valintaa avaava juttu.

Ehkä sinua kiinnostaa...