KotiMikron suuri joulukilpailu – palkintoja yli 3 000 eurolla

Ota osaa suureen joulukilpailuumme, niin voit voittaa hienon joululahjan itsellesi tai ystävällesi. Palkintojen yhteisarvo on yli 3 000 euroa.

perjantai 30. marraskuuta 2018

Nyt sinulla on tilaisuus voittaa hieno joululahja itsellesi – tai ystävälle, joka pitää elektroniikasta ja erilaisista laitteista. 

KotiMikro lahjoittaa yhteistyössä laitevalmistajien kanssa jännittäviä palkintoja. Jokin niistä voi olla omasi, kun vastaat alla oleviin helppoihin kysymyksiin. Hauskimmat ja mielenkiintoisimmat vastaukset palkitaan. 

Joulukuun kestävässä pohjoismaisessa kilpailussa on kaikkiaan 16 palkintoa, joiden yhteisarvo on yli 3000 euroa. 

Voit voittaa:

1. Kattavan Blue Yeticaster -mikrofonijärjestelmän

2. Värikkään LIFX-älylamppupaketin

3. TP-Linkin täydellisen mesh-verkkoratkaisun

4. TP-Linkin etäohjattavan älypistorasian

Lue lisää palkinnoista.

Esittelyjen alta pääset osallistumaan kilpailuun.

Palkinto 1:
Blue Yeticaster – kattava mikrofonijärjestelmä peleihin, kotiäänityksiin ja nettipuheluihin

tp-link

Yeticaster on lyömätön tuotepaketti pelaajille, striimaajille ja tubettajille. Se sisältää Bluen kaikkien aikojen suosituimman USB-mikrofonin Yetin upeana Blackout-versiona. Yetissä käytetään Bluen itse kehittämiä kondensaattorikapseleita, jotka ovat hyvin monikäyttöiset ja takaavat huippuluokan äänitykset. Yetissä on neljä suuntakuviovaihtoehtoa: hertta äänitallennuksiin ja -lähetyksiin, kahdeksikko haastatteluihin, pallo ryhmä-äänityksiä varten ja stereo tilanteisiin, joissa on tarpeen erottaa vasemman- ja oikeanpuoleiset äänilähteet toisistaan.

Samasta paketista löytyy Bluen Radius III -joustoripustin, joka on suunniteltu eristämään ympäristöstä tulevaa melua ja värähtelyä. Tuotepaketin kruunaa Bluen kehittämä Compass-puomi, jonka hienostunut ja huomaamaton muotoilu kaapelikouruineen tekee siitä monikäyttöisen mikrofonipuomin. Puomi soveltuu esimerkiksi striimaamiseen tai podcastien ja nettiradiolähetysten tekoon.  

Tuotepaketin avulla saat kaiken tarvittavan studiolaatuisiin kotiäänityksiin.

Arvo yhteensä: 219 euroa

Lue lisää täältä

 

Palkinto 2:
Värikäs LIFX-älylamppupaketti

tp-link

Älykotilampuistaan tunnettu LIFX on suunnitellut kännykällä ohjattavan minilamppumalliston, joka loistaa yli 16 miljoonan vapaavalintaisen värisävyn voimin. Koska LIFX-lampuissa on sisäinen Wi-Fi, ne voi liittää verkkoon suoraan sovelluksessa. LIFX Mini Colour -älylamput sopivat ihanteellisesti pieniin valaisimiin, kuten yö- ja pöytävalaisimiin, joihin tavallisen kokoinen lamppu olisi liian pitkä. Uusia lamppuja voi ohjata myös Apple HomeKit -sovelluksella tai iPhonen, iPadin, iPod touchin, Apple TV:n ja Apple Watchin Siri-avustajalla.

Älylamput tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia kodin valaistuksen piristämiseen ja helpottamiseen. Eteisen lamput voi esimerkiksi asettaa syttymään silloin, kun ajaa auton talliin. Lasten yövalot voi vastaavasti sammuttaa omasta makuuhuoneesta tai olohuoneen lampun kakkoskerroksesta käsin. Lampun voi myös asettaa vilkkumaan silloin, kun kännykkään tulee viesti, tai kotiin voi loihtia haluamaansa tunnelmaa esiasetetuilla valaistusteemoilla. Lamput voi jopa laittaa vilkkumaan musiikin tahtiin kuin diskossa ikään.

Palkinto käsittää neljän LIFX Mini Colour -lampun setin.

Arvo: 185 euroa

Lue lisää täältä

 

Palkinto 3:
TP-Linkin täydellinen mesh-verkkoratkaisu

tp-link

Onko sinunkin kotisi riesana epävakaa internet, joka ei yllä talon joka kolkkaan ja kerrokseen? Ratkaisuna voi olla niin sanottuun mesh-tekniikkaan perustuva Wi-Fi-järjestelmä.

Deco M9 Plus on TP-Linkin uusin mesh-järjestelmä, jolla voi luoda koko kodin kattavan nopean Wi-Fi-verkon. Samalla se on TP-Linkin ensimmäinen järjestelmä, joka voi toimia myös älykotilaitteiden keskittimenä. Deco M9 Plus -järjestelmän kolmella tukiasemalla saa tehokkaan ja vakaan internetyhteyden koko taloon (enintään 600 m2) sekä nopean ja turvallisen Wi-Fin yli sataan liitettyyn laitteeseen.

Kodin eri huoneisiin sijoitetut Deco-tukiasemat luovat yhdessä vakaan verkon koko taloon ja eliminoivat katvealueet. Järjestelmä huolehtii siitä, että kännykkä, tabletti ja tietokone kytkeytyvät aina automaattisesti lähimpään Deco-laitteeseen. Tällöin yhteys ei kärsi siirryttäessä huoneesta toiseen, ja maksiminopeus on käytettävissä joka tilanteessa.

Arvo: 399 euroa.

Lue lisää täältä

 

Palkinto 4:
TP-Linkin etäohjattava älypistorasia

tp-link

TP-Linkin etäohjattavalla HS110 Wi-Fi -pistorasialla voi helposti ohjata kodin elektroniikkaa iOS- tai Android-laitteen avulla.  Älypistorasiaa hallitaan TP-Linkin Kasa-sovelluksella, jossa pistorasian voi myös ajastaa käynnistymään ja sammumaan tiettyinä aikoina. Esimerkiksi lampun voi näin määrittää syttymään aamulla ja sammumaan illalla. Joulun aikaan pistorasialla voi hallita vaikkapa kuusen valoja ja niiden sähkönkulutusta, jolloin valot sammuvat yöksi ja syttyvät taas aamulla.

TP-Link HS110:n sovelluksessa voi seurata myös pistorasiaan liitettyjen laitteiden energiankulutusta. Älypistorasia on ääniohjattavissa, sillä se on yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Homen kanssa.

Arvo: 39 euroa.

Lue lisää täältä

 

Kilpailun järjestäjä on KotiMikro. Jos sinulla on kysyttävää kilpailusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 0203 34433. Kilpailuaika on 1.-20. joulukuuta 2018, ja kilpailussa jaetaan yhteensä 16 palkintoa Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan lukijoiden kesken. Jos muuta ei mainita, voittajat valitsee toimituksesta koostuva tuomaristo. Voittajat valitaan kilpailuun lähetettyjen vastausten tai perustelujen perusteella. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa, eikä tuomaristo perustele päätöstään. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun kilpailu on päättynyt 20. joulukuuta 2018. Jos emme tavoita voittajaa 3 päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, pidätämme oikeuden uuden voittajan valintaan. Voittaja julkistetaan osoitteessa kotimikro.fi/voittajat. Voittoa ei vaihdeta rahaksi. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias ja asuttava Suomessa. Bonnier Publications International AS:n työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistumisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietosuojaperiaatteemme ovat luettavissa osoitteessa www.bonnierpublications.com/tietosuoja. 

Minkä palkinnon haluaisit voittaa?

Perustele lyhyesti miksi sinun pitäisi voittaa kilpailu:


Sinun tietosi

kyllä
en

Tilaa Kotimikron uutiskirje, niin saat tietokonemaailman ja teknologian tärkeimmät uutiset suoraan sähköpostiisi. Lue lisää täältä.

Kilpailu on valitettavasti jo päättynyt!

Lisää kilpailuja

Olet jo osallistunut
Kiitos osallistumisesta!

Ehkä sinua kiinnostaa...