Voita usb-mikrofoni, joka kirkastaa Skype-äänen

Joulukilpailu: Voita usb-mikrofoni, joka kirkastaa Skype-äänen

Lahjavakka on avattu KotiMikrossa, ja sinut on kutsuttu! Perjantaisin jouluun asti arvotaan lukijoiden kesken hieno palkinto.

lauantai 9. joulukuuta 2017

Joko joulupukki on erikoisen anteliaalla päällä tai KotiMikron lukijat ovat olleet erityisen kilttejä kuluneen vuoden aikana.

Asia jääköön tonttujen salaisuudeksi, mutta täällä KotiMikron toimituksessa on joka tapauksessa neljä mahtavaa joululahjaa, joiden arvontaan voit osallistua.Osallistuminen on helppoa

Olet mukana arvonnassa, kun vastaat alla olevaan kysymykseen.

Joka viikko jouluun asti arvotaan yksi onnellinen voittaja. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

Onnea arvontaan ja Hyvää Joulua!

 

Viime viikolla palkintona olleen Creativen bluetooth-kaiuttimen voitti Ellen Sandström Helsingistä. Onneksi olkoon!

Ellenille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Joululahja numero 2: Usb-mikrofoni äänityksiin ja nettipuheluihin

Tämän viikon palkinnon voittaja saa entistä parempaa ääntä vaikka Youtubeen ladattavaan videoblogiin tai Skypellä käytäviin puheluihin.

Blue Microphonesin usb-liitäntäinen Snowball iCE -mikrofoni tallentaa huomattavasti parempaa ääntä kuin tietokoneen yhdysrakenteinen mikrofoni.

Blue Microphones on 20 vuoden ajan ollut alan kärkeä äänitekniikassa sekä äänitysstudioiden suunnittelussa ja yhtiö tunnetaan myös laadukkaista mikrofoneistaan. Niiden lisäksi yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat myös kuulokkeet.

Oletko jo kokeillut nettipuheluita? Lue täältä, miksi KotiMikron toimituksen valinta on Skype. Lue myös Snowball iCEn arvio Testinurkassa.

Mikrofonin arvo on noin 60 euroa.

 

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että voimme lähettää sinulle sähköisen uutiskirjeemme, joka sisältää mielenkiintoisia uutisia tietokoneista, puhelimista, uusista tekniikoista, ja muita tietotekniikan kuulumisia. Muita tietojasi käytetään vain yhteydenottoon, jos onnetar suosii sinua arvonnassa.


Soitatko tietokoneella puheluita esimerkiksi Skypellä tai Facetimellä?

Minkä nimisen mikrofonin voit voittaa?


Sinun tietosi

kyllä
en

Kilpailu on valitettavasti jo päättynyt!

Lisää kilpailuja

Olet jo osallistunut
Kiitos osallistumisesta!

Ehkä sinua kiinnostaa...