Joulukilpailu: Voita tyylikäs bluetooth-kaiutin

Lahjavakka on avattu KotiMikrossa, ja sinut on kutsuttu! Perjantaisin jouluun asti arvotaan lukijoiden kesken hieno palkinto.

perjantai 1. joulukuuta 2017

Joko joulupukki on erikoisen anteliaalla päällä tai KotiMikron lukijat ovat olleet erityisen kilttejä kuluneen vuoden aikana.

Asia jääköön tonttujen salaisuudeksi, mutta täällä KotiMikron toimituksessa on joka tapauksessa neljä mahtavaa joululahjaa, joiden arvontaan voit osallistua.

Osallistuminen on helppoa

Olet mukana arvonnassa, kun vastaat alla olevaan kysymykseen.

Joka viikko jouluun asti arvotaan yksi onnellinen voittaja. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

Onnea arvontaan ja Hyvää Joulua!


Joululahja numero 1: Bluetooth-kaiutin valoshow’lla

Ensimmäisessä arvonnassa on palkintona Halo, Creativen tyylikäs bluetooth-kaiutin. Halo tarjoilee huippuluokan äänenlaadun lisäksi upean sovelluksella ohjattavan valoshow'n, joka tanssii musiikin tahtiin jopa 16,8 miljoonassa värissä.

Halon etupaneeli sykkii vaihtoehtoisen ja monivärisen valoshow'n tahtiin. Käyttäjä voi valita 12 sädekehäkuviosta, jotka voidaan aktivoida joko painiketta painamalla tai älypuhelimen sovelluksen kautta. Ei muuta kuin joululaulut sykkimään!

Halo-kaiuttimen arvo on noin 67 euroa.

Voit voittaa Halo-kaiuttimen, kun vastaat alla oleviin kysymyksiin.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että voimme lähettää sinulle sähköisen uutiskirjeemme, joka sisältää mielenkiintoisia uutisia tietokoneista, puhelimista, uusista tekniikoista, ja muita tietotekniikan kuulumisia. Muita tietojasi käytetään vain yhteydenottoon, jos onnetar suosii sinua arvonnassa.


Oletko ollut kiltti tänä vuonna?

Minkä niminen on kaiutin, jonka voit voittaa?


Sinun tietosi

kyllä
en

Kilpailu on valitettavasti jo päättynyt!

Lisää kilpailuja

Olet jo osallistunut
Kiitos osallistumisesta!

Ehkä sinua kiinnostaa...