Kysy meiltä -foorumi

KotiMikron Kysy meiltä -foorumilla voi saada ratkaisun pc-pulmaansa muilta käyttäjiltä. Näytämme, kuinka foorumia käytetään.

Kysy meiltä -foorumi: Näin teet kysymyksen

Kiusaako sinua jokin tietotekninen ongelma? Kysy neuvoa KotiMikron Kysy meiltä -foorumilla.

perjantai 25. tammikuuta 2019

Kysy meiltä -foorumi on KotiMikron tilaajille tarkoitettu verkossa toimiva erikoispalvelu.

Foorumi myös täydentää lehdessä julkaistavaa kysymyspalstaa, kun lukijat voivat esimerkiksi tehdä jatkokysymyksiä jostain lehden kysymyspalstalla julkaistusta aiheesta.

Foorumilla käyttäjät voivat auttaa ja neuvoa toisiaan tietotekniikkaongelmissa. Foorumilla saa helpoiten yhteyden myös KotiMikron tukipalveluun.

Myös muut kuin tilaajat voivat lukea foorumia, mutta vain KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä ja vastata niihin.

Näin jätät kysymyksen Kysy meiltä -foorumille

Pääset käyttämään foorumia, kun sinulla on luotuna Etunurkan käyttäjätili, johon olet liittänyt lehtitilauksen mukana saamasi asiakasnumeron.

  1. Valitse foorumin aloitussivulta kysymystäsi lähinnä vastaava luokka – kuten esim. WINDOWS.

  2. Valittuasi luokan näet kaikki siihen tulleet kommentit, kysymykset ja vastaukset. Luo uusi kommentti tai kysymys valitsemalla Uusi aihe.

  3. Kirjoita Aihe-riville lyhyt ja ytimekäs otsikko ja kirjoita kysymys sille varattuun kenttään Aihe-rivin alle. Voit tarvittaessa liittää mukaan ruutukaappauksen tai muun kuvan, joka havainnollistaa kysymystäsi.

  4. Kun kysymys on valmis, valitse Ilmoita sähköpostitse uusista vastauksista ja valitse lopuksi Lähetä.

  5. Nyt kysymyksesi on Kysy meiltä -foorumin muiden käyttäjien luettavissa ja vastattavissa. Kun kysymykseen on vastattu, saat siitä tiedon sähköpostiisi.
    Jos vastaus toi ratkaisun ongelmaan tai kuvaamaasi tilanteeseen, valitse painike Valitse tämä, jos vastaus ratkaisi ongelman.

Haluatko tietää enemmän Kysy meiltä -foorumin käytöstä? Lataa alla oleva artikkeli, jossa näytetään ruutukaappauksilla vaihe vaiheelta, kuinka käytät foorumia.

Huom: Artikkelin ohje käyttäjätilin luomisesta on vanhentunut, koska järjestelmää on päivitetty artikkelin julkaisun jälkeen. Foorumia ja muuta Etunurkkaa käytetään samoilla tunnuksilla. Katso käyttäjätilin luontiohje täältä.

> Nyt saat ensimmäisen KotiMikrosi ja pääsyn sekä Kysy meiltä -foorumille että Etunurkkaan, jossa on turvallisesti ladattavana yli 300 luotettavaa ohjelmaa, yhteishintaan vain 3,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...