Ashampoo Burning Studio, Ashampoo WinOptimizer, Privacy Eraser, EaseUS Todo Backup Free, LibreOffice.

Etunurkassa vierailtiin yli 220 000 kertaa vuonna 2018. Ladatuimpien joukosta erottui viisi ohjelmaa.

Etunurkan parhaat ohjelmat 2018

KotiMikron Etunurkka-palvelussa on ladattavana yli 400 ohjelmaa. Tarjolla on kattava valikoima aina pienistä apuohjelmista monipuolisiin klassikoihin. Esittelemme vuoden 2018 viisi suosituinta ohjelmaa.

perjantai 4. tammikuuta 2019

Etunurkassa on KotiMikron lukijoille tarjolla yli 400 kiinnostavaa ja hyödyllistä ohjelmaa sekä muuta digitaalista sisältöä. 

Alla on viisi ohjelmaa, jotka suositun tietoturvapakettimme ohjelmien lisäksi kiinnostivat eniten lukijoita vuonna 2018.

Kaikkiin viiteen on ladattavana suomenkielinen pdf-opas, joka esittelee ohjelman perustoiminnot vaihe vaiheelta.   

Etunurkan Top 5 -listaan pääset tästä.

1. Ashampoo Burning Studio

Suomenkielistä levynpaistajan täydellistä työkalua on helppo käyttää ja sillä tallentaa cd-, dvd- sekä blu-ray-levyille niin tiedostoja, musiikkia kuin videoitakin.

HUOM! Ashampoo Burning Studio ja sen käyttöä esittelevä artikkeli ovat vapaasti kaikkien kävijöiden ladattavissa Etunurkasta. Lataaminen ei edellytä kirjautumista palveluun.

Lataa Ashampoo Burning Studio täältä

2. Privacy Eraser 

Privacy Eraser -ohjelman tehokkailla työkaluilla poistat käyttösi jäljet sekä̈ Windows-järjestelmästä että selaimesta. Näin kukaan ulkopuolinen ei pääse nuuskimaan, mitä teet tietokoneella.

Lataa Privacy Eraser Etunurkasta

3. EaseUS Todo Backup Free

Varmuuskopiointi kannattaa aina – ja mieluummin ennen kuin on liian myöhäistä. 

Easeus Todo Backup Free -ohjelmalla teet helposti varmuuskopiot tärkeistä tiedostoistasi tai koko kiintolevystä. 

Lataa EaseUS Todo Backup Free Etunurkasta 

Tiesitkö, että KotiMikron tilaajana saat käyttöösi 50 gigatavun tallennustilan Keepit-varmistuspalvelusta? Lue lisää täältä.

4. LibreOffice

LibreOffice on ilmainen avoimen lähdekoodin toimisto-ohjelmisto, joka vastaa ominaisuuksiltaan kalliita maksullisia paketteja.

Suomenkielinen LibreOffice sisältää kaikki tarvittavat toimisto-ohjelmat, kuten Writer-tekstinkäsittelijän, Calc-taulukoijan, Impress-esitysohjelman ja Draw-piirrosohjelman.

Lataa LibreOffice Etunurkan kautta

5. Ashampoo WinOptimizer

WinOptimizer kokoaa yhteen pakettiin laajan valikoiman siivous- ja ylläpitotoimintoja, joiden avulla Windowsin saa pidettyä parhaassa mahdollisessa iskussa.

Lataa Ashampoo WinOptimizer Etunurkasta

KotiMikron Etunurkassa vierailtiin yli 220 000 kertaa vuonna 2018. Palvelussa on kattava valikoima hyödyllisiä ohjelmia ja niiden käyttöä esitteleviä vaiheittain eteneviä oppaita.

Hanki pääsy Etunurkkaan jo tänään

Etunurkka on KotiMikron lukijoille tarkoitettu palvelu. 

Palvelun käyttö edellyttää kirjautumista omilla tunnuksilla, joiden luomiseen tarvitaan joko lehtitilaukseen kuuluva asiakasnumero tai irtonumerossa oleva lehtikoodi. 

Voit ryhtyä tilaajaksi ja saada Etunurkan käyttöösi jo 3,90 eurolla. Tutustu moniin hyviin tilaustarjouksiimme täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...