Bullguard Internet Security 2018 maksutta vuodeksi

 KotiMikron tilaajana saat Bullguardin tehokkaan tietoturvaohjelman maksutta vuoden ajaksi, kun otat ohjelman käyttöön 26. tammikuuta 2018 mennessä.

 

© KotiMikro

Bullguard Internet Security maksutta vuodeksi

KotiMikro tarjoaa yhteistyössä Bullguardin kanssa Bullguardin Internet Security -ohjelman vuoden lisenssin maksutta KotiMikron tilaajille.

maanantai 25. joulukuuta 2017 teksti M. Flinck

 Oletko KotiMikron tilaaja tai ostitko irtonumeron? Nyt se kannattaa, sillä saat vuodeksi maksutta käyttöösi Bullguard Internet Security -tietoturvaohjelman.

BullGuard Internet Security antaa yhdessä paketissa tehokkaan ja monipuolisen suojan sekä erilaisia haittaohjelmia että muita verkossa vaanivia uhkia vastaan. Bullguard osaa sekä tarkistaa tietokoneen uhkien varalta että suojata tietokonetta, kun käytät nettiä.

Ohjelman ominaisuuksia ovat muun muassa nämä:

  • Reaaliaikainen suojaus haittaohjelmilta
  • Tehokas palomuuri pysäyttää hyökkääjät
  • Haavoittuvuuksien tarkistus raportoi järjestelmän mahdollisista haavoittuvuuksista
  • Virustarkistuksen ajastustoiminto
  • Optimointitoiminto järjestelmän ylläpitoon

Lataa ja asenna BullGuard
Internet Security jo tänään

BullGuard Internet Securityn maksuton vuoden lisenssi on tarkoitettu KotiMikron tilaajille ja irtonumeron ostajille.

Ohjelman pääsee lataamaan KotiMikron Etunurkka-latauspalvelun kautta, jossa pitää olla kirjautuneena joko tilaajan asiakasnumeron avulla tai lehdessä olevalla lehtikoodilla.

Lukijoille on jaossa yhteensä 15 000 lisenssiä. Ohjelma on ladattavissa 26. tammikuuta 2018 asti tai niin kauan kuin lisenssejä on jäljellä.

Älä siis aikaile. Tilaa KotiMikro tänään, niin pääset lataamaan maksuttoman tietoturvaohjelmasi sekä myös muita Etunurkan tarjoamia ohjelmia ja sisältöjä.

Etkö vielä ole tilaaja? Kokeile KotiMikroa ja Etunurkkaa vain 3,90 eurolla.

Ehkä sinua kiinnostaa...