KM_123

KotiMikron tilaajien kotisivupalvelu nyt suomeksi

KotiMikron tilaajille maksuton kotisivupalvelu on nyt mahdollista ottaa käyttöön suomenkielisenä. Uutta palvelua ei tarvitse ottaa käyttöön, jos on jo tottunut käyttämään englanninkielistä liittymää.

maanantai 16. toukokuuta 2011

123kotisivu.fi-palvelu, joka avautui KotiMikron tilaajille viikko sitten tiistaina, 10. toukokuuta, on käyttöliittymän kieltä lukuun ottamatta vastaava kuin monella lehden tilaajalla jo käytössä oleva englanninkielinen Simplesite-palvelu.

Nykyiset Simplesite-käyttäjät voivat halutessaan perustaa sivut suomenkieliseen 123kotisivu.fi-palveluun. Sivut voi perustaa samalla asiakasnumerolla, jolla on luotu sivut Simplesite-palveluun. Vanhoja sivuja ei voi sellaisenaan siirtää uuteen palveluun. Jos vanhojen sivujen sisällöt haluaa siirtää 123kotisivu.fi-palveluun, tekstit pitää kopioida uuden palvelun sivuille ja kuvat siirtää omalta koneelta palveluun.

Jos käyttäjä luo uudet sivut samalla asiakasnumerolla, vanhat englanninkieliset sivut säilyvät 30 päivää, jotta esimerkiksi tekstit ehtii kopioida talteen.

Uutta palvelua ei ole välttämätöntä ottaa käyttöön, jos on jo tottunut käyttämään englanninkielistä liittymää, eikä halua rakentaa sivujaan uudelleen alusta alkaen.

Uusi 123kotisivu.fi-palvelu otetaan käyttöön ja sinne myös kirjaudutaan KotiMikron nettisivujen kautta. Englanninkielisen Simplesiten käyttäjät kirjautuvat kotisivuilleen Simplesiten sivujen kautta.

123kotisivu.fi-palvelun käytöstä julkaistaan juttusarja, jonka ensimmäinen osa on kesäkuun lopulla ilmestyvässä KotiMikron numerossa 10/2011.

Ehkä sinua kiinnostaa...