Kaikki_kuvaa2

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kouluikäisille suunnatun Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan alusta loppuun vaikkapa pelkällä kännykällä.

torstai 24. tammikuuta 2013
Kaikki_kuvaa1
Kaikki_kuvaa4
Kaikki_kuvaa3

Elokuvanteon eri vaiheissa opastavat videot ovat katseltavissa Kaikki kuvaa -sivustolla maanantaista 7.1.2013 alkaen. Videot tulevat esitykseen myös Katsomoon.

Samalla alkaa starttikisa, jossa 9–15-vuotiailla elokuvantekijöillä ympäri Suomen on kuukausi aikaa tehdä oma elokuvansa. Kilpailun tuomaristossa ovat Mari Rantasila sekä Ella ja kaverit -elokuvan ohjaaja Taneli Mustonen ja pääosanesittäjä Freja Teijonsalo. Parhaat elokuvat tulevat esitykseen Katsomoon sekä palkitaan Canonin ja Humacin tarjoamilla elokuvantekopaketeilla. Elokuvia on saanut lähettää kisaan 22.01.2013 alkaen. Elokuvantekijöillä on perjantaihin 8.2.2013 asti aikaa lähettää elokuvansa nähtäville. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen suurimman lyhytelokuvakilpailu Uneton 48:n ja Kelaamo-portaalin kanssa.

Kaikki kuvaa on tuotantoyhtiö Amazementin tuottama sivusto. Yhteistyökumppaneina on useita nuorisopuolen toimijoita sekä laitevalmistajia. Hankkeen päärahoittaja on Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Ehkä sinua kiinnostaa...