Demoversio pelin demosta

Spore Otuseditori on sangen viihdyttävä dna-rakennussetti, joka antaa esimakua tulevasta Spore-pelistä. Demon julkaisupäivänä YouTubeen siirrettiin jo yli 57 000 Spore-animaatiota.

perjantai 8. elokuuta 2008

Olemme tottuneet, että pc-peleistä ilmestyy ensin demo, jonka avulla voidaan kokeilla pelin joitakin kenttiä ja toimintoja. Uutta on kuitenkin demo, josta pitää maksaa. Ja demoversio demosta kuulostaa jo melko absurdilta.

Näin on kuitenkin toiminut Electronic Arts, joka on julkistanut kaksi versiota Spore Otuseditori -ohjelmasta (Spore Creature Creator). Toinen niistä on ilmaiseksi ladattava demo ja toinen noin 10 euroa maksava myyntiversio. Molemmat antavat esimakua syyskuussa ilmestyvästä Spore-pelistä. Spore on The Sims ja SimCity -peleistä tutun Will Wrightin käsialaa. Pelissä luodaan Otuseditorilla oma hahmo, josta pyritään tekemään planeettansa hallitseva laji ja sen jälkeen galaksin johtava sivilisaatio.

Peliä odotellessa voimme luoda omia hahmoja joko rajallisella ilmaisella demolla tai maksullisella Otuseditori-versiolla, joka sisältää kaikki lopullisessa pelissä olevat luonti- ja muokkaustoiminnot.

Luotu hahmo tallennetaan alle 25 kilotavun png-kuvana, joka sisältää kaikki tiedot otuksesta, jolloin myös muut voivat leikkiä sillä. Otuksista tehtyjä esittelyvideoita voidaan myös siirtää YouTubeen yhdellä napin painalluksella. Spore-peli ja Spore Otuseditori ovat suomenkielisiä.

Ehkä sinua kiinnostaa...