Elisakirjalogo.jpg

CrimeTime toi sähkökirjansa Elisaan

Elisa ja CrimeTime ovat julkaisseet kaksi ensimmäistä osaa Tykki-jatkokertomuksesta. Jatkokertomus julkaistaan kevään aikana kokonaisuudessaan sähköisenä kirjana Elisa Kirja -palvelussa. Tykkiä varten on myös tehty Suomen ensimmäinen nimikappale. Tykki-jatkokertomuksen takana on 12 suomalaista jännityskirjailijaa. Kevään aikana kukin kirjailija kertoo oman tarinansa Suomi-pistoolin vaiheista.

maanantai 7. helmikuuta 2011

”CrimeTime-dekkaristiosuuskunnan ja Elisa Kirjan yhteistyö alkaa komeasti 12-osaisella Tykki-jatkokertomuksella, jonka ensimmäinen osa, Harri Nykäsen kirjoittama Jahti, on nyt ladattavissa Elisa Kirja -palvelusta. Tykin voi palastella joko mieleisissään osissa tai hankkia koko 12 jakson kokonaisuuden”, kertoo Jouni Tervo CrimeTimesta.

Asetta halki Suomen ovat Harri Nykäsen jälkeen kuljettamassa Seppo Jokinen, Jarkko Sipilä, Juha Numminen, Marko Kilpi, Markku Ropponen, Eppu Nuotio, Matti Rönkä, Outi Pakkanen, Tuomas Lius, Antti Tuomainen ja Tapani Bagge. Tykki-kertomukset pamahtavat julki parin viikon välein kevään 2011 aikana.

Tykin tarina elää myös kirjan sivujen ulkopuolella. Halutessaan lukija voi heittäytyä dekkariksi, joka nettiin ripoteltujen vinkkien perusteella etsii seuraavaan jaksoon johdattavat avainkoodit.

” Tykki on loistava esimerkki uudesta tavasta lukea sekä siitä ulottuvuudesta, jonka sähköinen kirja tekee mahdolliseksi. Kun tarina vapautuu kirjan sivujen ulkopuolelle, lukijoille tarjoutuu mahdollisuus osallistua itsekin tarinaan mukaan. Jatkokertomuksen tarinat ovat novellin pituisia, joten ne soveltuvat hyvin luettaviksi erilaisilla päätelaitteilla, kuten tableteilla ja älypuhelimilla”, kertoo johtaja Pasi Vanninen Elisalta.

Tykin lataaja saa luettavan lisäksi myös maailman ensimmäisen alun perin kirjalle sävelletyn nimikappaleen. Tykki-kappale on Pauli Hanhiniemen säveltämä, sanoittama, sovittama ja esittämä.

Ehkä sinua kiinnostaa...