Keep it plus

KotiMikron tilaajana saat 50 gigatavun tallennustilan pilvipalvelusta.

50 Gt varmistustilaa

KotiMikron tilaukseen sisältyy 50 gigatavun maksuton varmistustila Keepit-verkkopalvelussa, jonne voi varmuuskopioida tärkeimmät kuvat, videot ja asiakirjat niin tietokoneesta, puhelimesta kuin taulutietokoneestakin.

maanantai 6. marraskuuta 2017

KotiMikron tilaajat saavat todella hyvän edun: peräti 50 gigatavua tallennustilaa tanskalaisen Keepit-yhtiön varmistuspalvelusta.

Tilaajana voit varmuuskopioida Keepit-pilvipalveluun kaikki tärkeimmät kuvat, videot ja asiakirjat niin tietokoneesta, puhelimesta kuin taulutietokoneestakin.

Keepitin avulla tärkeimmät tiedostot voidaan tallentaa nettiin omaan yksityiseen kansioon. Sen sisältöä voi selata kaikilla laitteilla, tietokoneiden lisäksi taulutietokoneilla ja puhelimilla.

Helppoa ja sujuvaa varmistusta

Varmuuskopion tekeminen Keepit-palveluun tietokoneen, kännykän ja taulutietokoneen tärkeimmistä tiedostoista sujuu helposti.

Tietokoneelle saa näppärän ohjelman ja mobiililaitteeseen sovelluksen, joka toimii sekä Iphonessa, Ipadissa että Android-laitteissa.

Ohjelman ja sovelluksen jälkeen sillä voi varmuuskopioinnin lisäksi siirtää tiedostoja laitteeseen, joten vaikkapa kännykän kuvat saa tietokoneeseen ja päinvastoin.

Tiedostoja voi myös jakaa muille. Siten voi valita vaikkapa videoleikkeen, joka on liian suuri liitetiedostona lähetettäväksi, ja jakaa sen muille linkkinä. Sen jälkeen linkin saaneet voivat katsella sitä Keepit-palvelusta.

> Tilaa KotiMikro ja ota 50 gigatavun maksuton pilvitila käyttöösi.

Varmistettua varmistusta

Saat Dropboxin maksuttomaan tilaan verrattuna 25-kertaisen tallennustilan ja Google Drivenkin ilmaistilaan verrattuna KotiMikron Keepit-tarjous on yli kolminkertainen.

Keepit myös pitää tiedostoista hyvää huolta.

Ota 50 gigatavua käyttöösi - NYT.

Keepitin palvelimet sijaitsevat teollisuusalueella Tanskan Amagerissa Kööpenhaminan lähellä. Keepitillä on kerran kuukaudessa koko datakeskuksen käsittävä harjoitus, jossa tarkistetaan, että varavoimajärjestelmät toimivat.

KotiMikro vieraili Keepitin datakeskuksessa, jossa säilytetään myös lehden lukijoiden varmuuskopioita. Katso videolta, mitä tapahtuu, kun keskukseen iskee äkillinen sähkökatko.

Ehkä sinua kiinnostaa...