Julegaver

Osta joululahjat halvalla

Joululla on taipumus olla tuhlaileva kulutusjuhla. Halvallakin on silti mahdollista selvitä. Tilaa lahjat Kiinasta, niin ehdit saada ne jouluksi.

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Kiinasta saa esimerkiksi kaapeleita ja sovittimia parilla eurolla ja jopa ilman toimitusmaksua. Kiina onkin houkutteleva kohde lähteä nettiostoksille varsinkin silloin, jos pukinkontilla on taipumus tehdä iso lovi lompakkoon.

Pakettien tulo Kiinasta kuitenkin kestää, joten tilaajan on syytä varautua vähintään kahden ja jopa viiden viikon toimitusaikaan. Jos kuitenkin tarttuu toimeen ja selaimeen heti marraskuussa, niin paketti on perillä ennen aattoa.

Laaja tarjonta eBayssa

Helpointa on asioida amerikkalaisessa eBay-nettihuutokaupassa, jossa on tuhansia kiinalaisia kauppiaita. Asiointi hoituu tietysti englanniksi.

Esimerkiksi kuvassa olevat sesonkiin sopivat ja käytännölliset korvalaput saisi 99 sentillä eli noin 90 täkäläisellä sentillä, kun vastaavista saa pulittaa helposti useita kymppejä.

Muista tullimaksut

Ebayssa ei tarvitse kuin painaa osta-nappia, luoda profiili, jos sellaista ei vielä ole, ja maksaa.

EU:n ulkopuolelta tilattaessa pitää muistaa tullimaksut ja arvolisävero. Tullitta saa paketin, jonka sisältämien tavaroiden kokonaisarvo on enintään 150 euroa. Tämä ei kuitenkaan koske kaikkia tuotteita, joten tarkemmat tiedot on hyvä tarkistaa Tullista. Arvonlisäverossa raja on 22 euroa, jonka ylittävältä osalta peritään arvonlisävero. Lisäksi pitää tehdä tulli-ilmoitus.

3 lahjaideaa

Haluatko lahjavinkkejä? Tässä on kolme kovaa pakettiratkaisua henkilölle kuin henkilölle.    *** 25in1 precision torx screwdriver:** 25-osainen torx-väänninsarja, jolla kurkistaa minkä tahansa puhelimen ja muun viihde-elektronisen vehkeen sisään. Kiinasta. Hinta: 3,20 €    *** Travel Power USB Charger:** Matkalaturi usb-liittimellä, kansainvälisiin tökkeleihin, Hongkongista. Hinta: 3,78 €    *** TK102B GPS Tracker:** Kannettava paikannin, jonka voi kiinnittää periaatteessa mihin tahansa, autoon tai lapseen. Kiinasta. Hinta: 11,40 €

Ehkä sinua kiinnostaa...