Netflixlogo

Netflix aloittaa Suomessa tänä vuonna

Netflix alkaa tarjota internetin kautta katsottavia elokuvia ja tv-ohjelmia kuukausihintaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelu aukeaa täällä vuoden 2012 loppuun mennessä.

keskiviikko 22. elokuuta 2012
Loikoilua_sohvalla_Netflix
Netflix lupaa tarjota käyttäjilleen laajan valikoiman kansainvälisiä sekä kotimaisia elokuvia ja televisio-ohjelmia. Monet elokuvista ja ohjelmista ovat saatavilla teräväpiirtolaatuisina ja Dolby Digital Plus -äänellä varustettuina.

Netflix kertoo mullistaneensa viihteen kuluttamisen. Katsoja voi valita itselleen mieluista katsottavaa laajasta valikoimasta ajankohdasta ja paikasta riippumatta edulliseen kuukausihintaan. Katselu onnistuu monilla erilaisilla laitteilla, kuten pc- ja Mac-tietokoneilla, internettelevisioilla, pelikonsoleilla, blu-ray-soittimilla, älypuhelimilla ja tableteilla. Ainoa toimintaedellytys on internet-yhteys.

Netflix-jäsenyydestä kiinnostuneet voivat jo ilmoittautua palveluun sen suomenkielisillä sivuilla. Heille lähetetään sähköpostia, kun Netflix on saatavilla Suomessa. Palvelusta, hinnoittelusta, sisällöstä ja tuetuista laitteista kerrotaan lisätietoja lähempänä Netflix-palvelun avautumista.

Ehkä sinua kiinnostaa...