heiaheia

Luo kuntoiluohjelma verkossa

Suosittu liikunnan nettipalvelu HeiaHeia.com tuo yhdessä Fazerin ja kuntosaliketju SATSin kanssa HeiaHeia-palveluun uuden treeniohjelmatoiminnallisuuden.

maanantai 28. marraskuuta 2011

Tuhansien HeiaHeia-käyttäjien toivoma ominaisuus tarjoaa helpon tavan luoda juuri itselleen sopiva kuntoiluohjelma ja ottaa se käyttöön osana omaa HeiaHeia-tiliään yhdellä klikkauksella. Ensimmäiset ohjelmat palveluun on laatinut kuntosaliketju SATSin asiantuntija. Ohjelmien käyttö on ilmaista, kuten koko HeiaHeia-palvelunkin.

"On aina hienoa lanseerata uusia teknisesti edistyneitä ominaisuuksia, jotka perustuvat nimenomaan käyttäjien toiveisiin", sanoo Olli Oksanen, HeiaHeia.comin perustaja ja tuotejohtaja. "Käyttäjillämme on nyt mahdollisuus saada helposti käyttöönsä yksinkertaisia ja tehokkaita, ammattilaisten laatimia harjoitusohjelmia. Samalla suositusta yhteisöllisestä päiväkirjastamme tulee myös entistä parempi apuväline hyvinvoinnin kehittämiseen. Palvelummehan on alusta asti ollut hauska, nyt se on myös entistä hyödyllisempi."

Fazerin REAL-leipäbrändi on HeiaHeian merkittävimpiä yhteistyökumppaneita. "Haluamme yhdessä HeiaHeian kanssa tuoda kaikkien suomalaisten käyttöön uusia hyvinvointia ja jaksamista edistäviä ratkaisuja, joista ihmiset oikeasti pitävät. HeiaHeian "kaikki lasketaan" -asenne sopii mainiosti yhteen REAL-brändin kanssa", sanoo Brand Manager Johanna Kontkanen Fazer Leipomoilta.

"Kuntourheilussa on tärkeää rytmittää erilaiset harjoitteet ja lepo oikein. Treeniohjelma on paras apuväline tähän. Siksi on hienoa päästä jakelemaan treeniohjelmia HeiaHeian käyttäjäkunnalle. Oikean rytmityksen lisäksi on tärkeää tehdä erilaiset suoritukset teknisesti oikein, jotta kunto kohenee ja välttää turhat loukkaantumisriskit. Suoritustekniikassa paras apu on kääntyä personal trainerin tai muun valmentajan puoleen", kertoo valmennusvastaava, liikuntatieteiden maisteri Timo Haikarainen SATSista.

Uusi ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden valita treeniohjelmat oman liikuntaprofiilin ja mieltymysten mukaan. Toteutetulla teknologialla liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset voivat jatkossa toteuttaa harjoitusohjelmiaan HeiaHeian palvelun päälle. Näitä ohjelmia voidaan tarjota HeiaHeian jatkuvasti kasvavalle käyttäjäkunnalle kansainvälisesti.

Ehkä sinua kiinnostaa...