kotimikro new site

KotiMikrolle uudet kotisivut

KotiMikron verkkosivusto on saanut uuden ilmeen. Nyt uutisten selaaminen ja lukeminen on entistä helpompaa, samoin kuin muiden kohteiden, kuten oppaiden käyttö tai kilpailuihin osallistuminen.

tiistai 15. joulukuuta 2009

Toimitus on ylpeä voidessaan esitellä lehden uudistuneet verkkosivut. Uutisiin on nyt saatu päiväys ja luokiteltu näkymä, jotta lukija löytää hakemansa mahdollisimman helposti. Tarjolla on uutisia verkosta, ohjelmista, laitteista, uusista tekniikoista, tietoturvasta, puhelimista, musiikista, kuvista, videoista, viihteestä sekä yhteiskunnasta yleensä.

Myös tuotetestien tuloksia voi hakea vaivattomalla hakutoiminnolla, ja tuotteita voi arvostella. sivuille lisätään uusi testi joka päivä. Testipenkissä on muun muassa tietokoneita, näyttöjä, tulostimia, kameroita, puhelimia, mediasoittimia, hiiriä ja näppäimistöjä. voit tarkastella muiden antamia pisteitä ja antaa niitä itse.

Tutustu oppaisiin, kuten esimerkiksi tietokonesanastoon, jossa on tietotekniikkatermien selityksiä. Lehden sivustolta voit lisäksi ladata ohjelmia - ilman eri maksua. KotiMikro on kerännyt sinulle parhaan valikoiman.

KotiMikron tilaajana pääset nauttimaan lisäeduista. Voit perustaa ilman eri maksua kotisivut Simplesite-palveluun ja ottaa käyttöösi 4 gigatavun verkkovarmistustilan Keepit-palvelusta, jonne voit varmuuskopioida valokuvasi ja muut tiedostot.

Ehkä sinua kiinnostaa...