nextdoor3d

Kaikille avoin markkinapaikka

Nextdoor.fi -palvelu tarjoaa kaikille avoimen markkinapaikan internetissä, jossa paikalliset palveluntarjoajat ja kotitaloudet kohtaavat. Sivustolla tarjottavia palveluita ovat muun muassa erilaiset kotitalous- ja remonttityöt.

maanantai 31. lokakuuta 2011
Nextdoor

Paikallisista palveluista etsitään tietoa eniten netin kautta, jossa on tarjolla myös kuluttajille suunnattuja vertailua helpottavia palveluita. Nextdoor on kotitalouksien käyttöön suunniteltu yhteisöpalvelu, jonka avulla kuluttaja vertailee oman alueen kotipalveluita tarjoavia toimijoita. Sivustolla tarjottavia palveluita ovat muun muassa erilaiset kotitalous- ja remonttityöt, siivouspalvelut, pihatyöt, sekä hoiva- ja hyvinvointipalvelut.

”Yksityinen henkilö voi saada paljon hyvää aikaan omalla lähialueellaan ostamalla pieniä arkisia töitä verkon kautta, työllistämällä yrittäjiä suoraan. Naapurustossa voi helposti laittaa kokoon myös siivousringin ja sillä tavoin työllistää yrittäjiä täyspäiväisesti. Juuri näitä toimenpiteitä Nextdoor.fi-palvelun on tarkoitus edistää ja aktivoida. Kun välityskustannukset ovat marginaalisia, kaikki työ kannattaa jatkossa ostaa läheltä”, Nextdoor.fi -palvelun takana olevan Huitale Oy:n toimitusjohtaja Samuli Ruuskanen toteaa.

Nextdoor.fi-palvelun päämääränä on tuoda kodin ulkopuolelta ostetut palvelut kaikkien saataville muun muassa hinnoittelun avoimuuden kautta. Palveluntarjoajia arvioivat kuluttajat itse. Työn hinnan ilmoittaminen ja laatuvertailun mahdollisuus toimii myynnin edistäjänä kaikilla palvelualoilla. Tämän lisäksi, nuoret, opiskelijat ja yrittäjät hyötyvät markkinapaikasta, jonka kautta omasta osaamisesta voi kertoa laajalle yleisölle ilman lisäkustannuksia.

Ehkä sinua kiinnostaa...