TeleWell_Watson

Suoratoistoon soveltuva reititin

TeleWellin päivitetyt TW-EAV510- ja TW-EAV510AC-reitittimet soveltuvat erityisesti videopalveluiden käyttöön. Laitteiden mukana tulee operaattorivapaa Watson-televisiopalvelu tutustumistarjouksena.

perjantai 14. maaliskuuta 2014
Telewell_wlan_ac

Päivitetyt reitittimet ovat saaneet suomenkielisen hallintaohjelmiston ja laitteissa on uutuutena myös muun muassa tulostinpalvelin.

TeleWell TW-EAV510 v2 ja TW-EAV510 AC v2 toimivat sekä huippunopeina langattomina tukiasemina että nopeina VDSL2- ja ADSL2+ -modeemeina. Yhdistelmälaitteella on helppo korvata usein laajakaistasopimusten mukana tulleet peruslaitteet.

Päivitetyt TeleWell-reitittimet soveltuvat tehokkuutensa ja laadukkaiden yhteyksiensä ansiosta erinomaisesti käytettäväksi videopalvelujen kanssa. TeleWell tekeekin yhteistyötä operaattorivapaan Watson-televisiopalvelun kanssa ja tarjoaa reitittimien mukana yhden kuukauden ilmaisen koekäytön. Tämän jälkeen palvelun käyttöä voi jatkaa 9,90 euron kuukausihinnalla. Watson-palvelun avulla voi katsella tv-ohjelmia, maksukanavia ja Makuunin vuokraelokuvia. Watsonissa on puolen vuoden rajaton tallennustila, joten peruskanavien ohjelmia voi katsoa silloin kun haluaa.

Päivitettyihin TeleWell-reitittimiin on lisätty suomenkielisen hallintaohjelmiston ohella myös tulostinpalvelin ja VPN-yhteyksiä varten PTPP-, L2TP- ja GRE-tunnelointiprotokollat.

TeleWell TW-EAV510 AC v2 hyödyntää jopa kolme kertaa aiempaa 802.11n-standardia nopeampaa 802.11ac-standardia paikallisiin verkkoyhteyksiin. Langattoman WiFi-verkon enimmäisnopeus nousee näin peräti 1 300 megabittiin sekunnissa! Lisäksi kaikki sen langalliset ethernet-liitännät toimivat yhden gigabitin sekuntinopeudella.

TeleWell TW-EAV510 v2 ja TW-EAV510 AC v2 ovat saatavana välittömästi 98 ja 198 euron kuluttajahintoihin. TeleWellin verkkokaupasta tilattuna TW-EAV510 AC v2 -reitittimen mukana toimitetaan veloituksetta TeleWell TW-WLAN 802.11ac -verkkosovitin, jonka arvo on 39 euroa (etu voimassa toistaiseksi).

Ehkä sinua kiinnostaa...