Telewell_lte_wlan_hand_main

Taskukokoisella tukiasemalla langattomat yhteydet 10 laitteelle

TeleWell LTE/4G WLAN -tukiasema tukee lte-, 4g-, 3g- ja 2g-matkapuhelinverkkojen datayhteyksiä ja jakaa ne omaksi langattomaksi wlan-lähiverkokseen. Näin saavutetaan jopa 100 megabitin langaton internet-yhteys, joka voidaan jakaa samanaikaisesti enintään kymmenelle eri laitteelle.

perjantai 10. toukokuuta 2013

”Akkukäyttöinen ja lte/4g-yhteydet tarjoava taskukokoinen tukiasema mullistaa internetin käytön niin matkoilla kuin työ- ja kotikäytössäkin. Erilliset kaapeliratkaisut kotona ja langattomat mokkulat matkalla ovat historiaa, kun langatonta verkkoa voi kuljettaa aina mukana”, kommentoi TeleWell Oy:n toimitusjohtaja Markku Åberg.

”Palavereissa hankalista vierasverkoista tulee turhia, kun omalla tukiasemalla saa internet-yhteyden kannettavaan tietokoneeseen, tablettilaitteeseen ja muihin tarvittaviin verkkolaitteisiin.”

Tukiaseman käyttöönoton luvataan olevan helppoa ja asetusten muuttaminen tehdään laitteen omalla näytöllä tai selainpohjaisella käyttöliittymällä. Tukiaseman nimi ja salausavain näkyvät laitteen näytöllä yhdellä näppäimen painalluksella.

TeleWell LTE/4G WLAN -tukiasemassa on myös usb-liitäntä, jolloin sitä voi käyttää tietokoneen kanssa myös suoraan ilman wlan-toimintoja. Laitteen mukana toimitetaan myös usb-virtalähde akun lataamista varten.

TeleWell TW-LTE/4G WLAN -tukiasema on saatavana toukokuussa 199 euron kuluttajahintaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...