Netgear Nighthawk M1
Netgear Nighthawk M1

Reitittimen päällä oleva näyttö kertoo yhteystietoja.

© Netgear

Huippunopea mobiilireititin

Netgear on julkaissut gigabitin lte-nopeuksia tukevan reitittimensä Pohjoismaissa. Jopa 20 samanaikaista yhteyttä tukevassa laitteessa on myös usb- ja ethernet-liitäntä.

torstai 1. maaliskuuta 2018 teksti Morten Skeldal Østergaard


Neatgear on tuonut Nighthawk M1 -mobiililaajakaistareitittimen myyntiin Pohjoismaissa. viime vuonna ilmestynyt Nighthawk M1 on maailman ensimmäinen mobiililaite, joka tukee gigabitin lte-nopeuksia. 

Nighthawk M1 on nyt julkaistu ilman sim-lukitusta, minkä ansiosta laite tukee valtaosaa maailman teleoperaattoreista ja näiden dataliittymiä.

Reitittimen luoma 802.11ac-standardin laajakaistayhteys voidaan jakaa jopa 20 laitteelle yhtaikaa käyttämällä sekä 2,4 että 5 gigahertsin taajuuksia.  

Nighthawk M1 -mobiilireitittimen akusta luvataan riittävän virtaa jopa 24 tunnin jatkuvaan käyttöön.

> Lue lisää verkkoasiaa

Vaihda yhteyttä ja suoratoista

Jos käytössä on rajoittamaton internet-yhteys, käyttäjä voi vaihtaa lte-verkosta ulkoiseen wlan-verkkoon tai yhdistää laitteen kiinteään verkkoon ethernet-liitännän avulla.

Netgearin sovelluksella voi muokata laitteen asetuksia, tarkkailla verkkoliikennettä ja muun muassa toistaa mediatiedostoja.

Ethernet-liitäntä ja kaksi usb-liitäntää mahdollistavat tiedostojen jakamisen ja suoratoiston kaikilla liitetyillä langattomilla laitteilla niin verkosta kuin reitittimeen liitetyltä muistitikulta tai ulkoiselta kiintolevyltä. Lisäksi laitteessa on microsd-muistikorttipaikka.

Nighthawk M1 on matkakokoinen. Laitteen mitat ovat 10,5 x 10,5 x 2 cm ja paino on 240 grammaa akun kanssa. 

Netgear Nighthawk M1 maksaa 349 euroa.

Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja älypuhelimella ohjattavan IP-valvontakameran yhteishintaan 26,90 euroa. Säästät 92,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...