tv_station_12

Qnapin verkkolevyt laajenevat tallentaviksi digibokseiksi

Qnap Systemsin Turbo NAS -verkkolevyt laajentuvat television katselun, ohjelmien tallennuksen ja niiden jakamisen mahdollistavalla TV Station -ominaisuudella.

perjantai 28. joulukuuta 2012

Qnap Turbo NAS -verkkolevyn laajentaminen tallentavaksi antennivastaanottimeksi on helppoa. Siihen tarvitaan vain verkkolevyyn liitettävä dvb-t usb tv -viritin. Sen jälkeen televisio-ohjelmia voidaan sekä tallentaa että jakaa suoraan verkkolevyltä. Televisiolähetysten jakaminen onnistuu sekä reaaliaikaisesti että tallennuksista, ja vieläpä usealle käyttäjälle samanaikaisesti. Näitä televisiolähetyksiä voidaan katsoa suoraan päätelaitteen, esimerkiksi tietokoneen nettiselaimella.

"Tietokoneen ja internetin kautta televisio-ohjelmien katseluun käytetty aika on ollut kasvussa viime vuosina. Sama trendi on nähtävissä myös digitaalisen tarjonnan kasvussa. TV Station -ominaisuus vastaa suoraan tähän tarpeeseen", kommentoi Qnapin tuotepäällikkö Oliver Lien.

"Turbo NAS -verkkolevymme tukevat jopa kahden usb tv -virittimen yhtäaikaista käyttöä, joten toista ohjelmaa voidaan tallentaa samalla, kun yhtä katsellaan. Ohjelmien tallennuksia voidaan myös ajastaa sähköisen ohjelmaoppaan avulla, eikä se vaadi kuin muutaman hiiren klikkauksen."

TV Station -ominaisuuden myötä Turbo NAS -verkkolevyistä tulee entistä monikäyttöisempiä. Televisiolähetysten tallentamisen ja jakamisen ohella verkkolevyjä voidaan käyttää valokuvien, musiikin ja videoiden tallentamiseen ja jakamiseen.

TV Station -ominaisuus on saatavilla malleihin, joissa on Nas firmware -päivitys 3.8.0. Qnapin sivustolla on lista yhteensopivista verkkolevyistä ja tv-virittimistä.

Qnap-verkkolevyjen suositushinnat alkavat 155 eurosta.

Ehkä sinua kiinnostaa...