Laajenna langaton verkko puutarhaan – Netgear Orbi Outdoor Satellite
Netgear Orbi Outdoor Satellite.

Nyt voit laajentaa kotisi langattoman verkkoyhteyden ulottumaan myös neljän seinän ulkopuolelle Netgearin uudella Orbi Outdoor Satellite -etätukiasemalla.

© Netgear

Etätukiasema kasvattaa wifi-verkkosi kantaman myös puutarhaan

Netgearin uusi etätukiasema sietää Suomen ilmaston vaihtelevia olosuhteita ja laajentaa kodin langattoman verkon ulkotiloihin.

maanantai 26. marraskuuta 2018 teksti Morten Skeldal Østergaard


Kodin langattoman verkon kantama jää yleensä neljän seinän sisäpuolelle, eikä yllä esimerkiksi puutarhakeinuun, jossa olisi joskus mukava kiikkua läppäri sylissä.

Tämän on huomannut myös Netgear, joka tarjoaa ulkotiloihin ulottuvan verkon luomiseen uuden säänkestävän Orbi Outdoor Satellite -etätukiaseman.

Satellite-etätukiasemaa voi käyttää sekä Netgearin Orbi-järjestelmän tai muun Netgear-reitittimen että muiden valmistajien reitittimien tai mesh-tukiasemien kanssa. 

Orbi-järjestelmässä Orbi Outdoor Satellite toimii etätukiasemana ja muiden reitittimien kanssa se toimii laajentimena. Molemmissa tapauksissa Orbi Outdoor Satelliten luvataan laajentavan langattoman verkon kantamaa jopa 175 neliömetrillä.

> Lue myös: Mikä on mesh-verkko?

Sietää pölyä, vettä, kuumaa ja kylmää

Orbi Outdoor Satellite -tukiasemalla on IP55-luokitus, mikä tarkoittaa, että laite on suojattu pölyltä ja vedeltä. 

Laite ei myöskään hätkähdä Suomen ilmaston vaihtelevia olosuhteita, sillä se sietää niin kuumaa kuin kylmää. 

Kylmällä hyytynee käyttäjä ennen verkkoa, sillä laitteen luvataan toimivan vielä 20 pakkasasteessa. Kuumuuteenkaan verkko ei helposti sula: laitteen korkein käyttölämpötila on 50 celsiusastetta. 

Netgear Orbi Outdoor Satellite (RBS50Y) -etätukiaseman suositushinta on 339 euroa. 

Lue Netgearin Orbi mesh -järjestelmän arvio täältä.

Tarkista langattoman verkkosi kantama

Langattoman verkon kantamaan vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi käytettävä reititin ja sen paikka.

Kotiverkon kantamasta voi suhteellisen helposti laatia eräänlaisen lämpökartan, jonka avulla voi selvittää, missä kantama on parhain ja missä heikoin. 

Etunurkasta löydät lämpökartan tekoon tarvittavan sovelluksen ja oppaan, joka näyttää kuinka lämpökartta tehdään. KotiMikron tilaajana voit ladata sovelluksen ja oppaan täältä.

Langattoman verkon kantamaa voi parantaa ihan ilmaiseksi muutamalla helpolla niksillä. Lue niksit täältä.

Tilaa KotiMikro, niin pääset heti nauttimaan Etunurkan monipuolisesta tarjonnasta ja muista hyvistä tilaajaeduista. 

Kun tilaat nyt, saat tilauksesi mukana edulliseen yhteishintaan esimerkiksi huipputerävän veitsisetin, tyylikkään kuitutakin tai langattoman näppäimistön, jota voi käyttää puhelimen ja tabletin kanssa.

Tutustu tarjouksiin täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...