TS-469Pro

Deltaco tuo uuden sukupolven QNAP-verkkolevyt Suomeen

Pohjoismainen it-tuotteiden jakelija, Deltaco Oy tuo Suomen markkinoille taiwanilaisen QNAP Systemsin uuden sukupolven TS-x69 Pro -verkkolevyt.

maanantai 20. elokuuta 2012
Korkeatasoisten ja toimintavarmojen verkkolevyjen kysyntä on kasvanut viime vuosien aikana myös kuluttajien ja pienempien yritysten keskuudessa. Tähän tarpeeseen vastaa taiwanilaisen QNAP Systemsin uusi tuoteperhe, joka sopii niin kuluttaja- kuin yrityskäyttöönkin. Suomessa QNAPin tuotevalikoimaa edustaa Pohjoismaissa toimiva it-tukkuri Deltaco.

QNAP TS-x69 Pro -sarjan tehokkaat Turbo NAS -verkkolevyt on saatavilla 2, 4, 5, 6 ja 8 kiintolevypaikan pöytämalleina. Neljän ja kahdeksan kiintolevypaikan malleista löytyy myös 17 tuuman 1U- ja 2U-kehikkoversiot. Tallennuskapasiteetit riippuvat sekä asennettavien kiintolevyjen määrästä ja niiden kapasiteetista että RAID-määrittelyistä. Suurin tuettu tallennuskapasiteetti kahdeksan kiintolevyn verkkolevyllä on tällä hetkellä 32 teratavua.

QNAP TS-x69 Pro -sarjan kaikissa malleissa on tehokas Intel Atom D2700 -suoritin, yksi gigatavu DDR3-muistia sekä tuki SATA 6Gb/s -liitäntää hyödyntäville 2,5 ja 3,5 tuuman kiintolevyille. Nopeat USB 3.0 -liitännät mahdollistavat helpon laajentamisen ja nopean tiedonsiirron laitteesta toiseen. Lisäksi kaikissa malleissa on kaksi kappaletta yhden gigabitin nopeuteen yltävää ethernet-liitäntää. Näin saavutetaan tiedonsiirrossa parhaimmillaan jopa yli 220 megatavun sekuntinopeus.

QNAP TS-x69 Pro -verkkolevyt ovat saatavilla Suomessa syyskuussa 2012. Suositushinnat alkavat 399 eurosta.

Ehkä sinua kiinnostaa...