veikkauspaate

Veikkaajat saivat itsepalvelupäätteen

Uusi itsepalvelupääte tuo Veikkauksen verkkokaupan kivijalkaan. Pilottivaiheessa asennetaan 19 päätettä pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Lahteen.

maanantai 12. joulukuuta 2011

Veikkauksen uusi itsepalvelupääte on edennyt pilottivaiheeseen. Ensimmäiset itsepalvelupäätteet on asennettu Vantaalle Simonseudun R-kioskiin ja Keravalle torin R-kioskiin. Nyt ovat vuorossa Leppävaaran R-kioski Espoossa sekä Viikin ja Itäkeskuksen Prismat.

Kioskeihin ja kauppoihin sijoitettava pääte mahdollistaa verkkopalvelu veikkaus.fi:n suosituimpien tuotteiden hankkimisen helposti myös perinteisissä myyntipaikoissa. Laite on yksi virstanpylväs Veikkauksen pitkään kestäneessä verkon hyödyntämisessä, joka alkoi jo vuonna 1997 perustetulla verkkokaupalla.

Kosketusnäytöllä toimiva itsepalvelupäätettä voivat käyttää Veikkauksen rekisteröityneet asiakkaat, ja päätteellä on myös mahdollista rekisteröityä Veikkauksen asiakkaaksi.

”Pilottivaiheeseen on valittu erityyppisiä myyntipaikkoja, kuten kioskeja, huoltamoita ja hypermarketteja. Päätteen suunnittelussa on ajateltu erityisesti nuoria aikuisia eli 18 vuotta täyttäneitä ja sitä hieman vanhempia asiakkaita. Toinen tärkeä asiakasryhmä ovat kupongeista vieraantuneet aktiiviset nettipelaajat, jotka voivat jättää pelin sisään tutun kanavan kautta”, kertoo Partner Manager Sami Kauhanen Veikkauksesta.

Päätteelle kirjaudutaan Veikkaus-kortilla ja pelit maksetaan pelitilin kautta. Kirjautuminen onnistuu myös pelitilin tunnuksilla. Alle 18-vuotiaat eivät saa eivätkä edes voi pelata päätteellä, koska Veikkaus-kortin ja pelitilin saaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Itsepalvelupäätteellä voi siirtää myös rahaa pelitilille, jos asiakkaalla on mukanaan verkkopankkitunnukset.

Ehkä sinua kiinnostaa...