Liveshopping live shopping

Gigantista voi varata ajan videochattiin myyjän kanssa ja saada näin henkilökohtaista palvelua kotisohvalle.

Tilaa asiakaspalvelu livevideona

Korona muutti asiakaspalvelua, kun lähikontakteja pitää välttää. Etäostoksia ei kuitenkaan tarvitse tehdä sokkona, sillä myyjän apua saa videon välityksellä.

keskiviikko 13. toukokuuta 2020 teksti H. Rasmussen


Korona on saanut monta yritystä polvilleen, ja moni on joutunut laittamaan lapun luukulle.

Osa yrityksistä on pystynyt satsaamaan verkkokauppaan, jonka koronaepidemia onkin mullistanut.

Teknologiayritys Qvikin teettämän tuoreen kyselyn mukaan peräti 81 prosenttia suomalaisista ostaa nyt tuotteita tai palveluita netistä.

Asiakaspalvelua videon välityksellä

Asiakaspalvelulle on kysyntää, vaikka asiakas ei liikkeessä asioisikaan. 

Asiakaspalvelu etänä ei ole mikään uusi juttu, ja kuluttajat ovat jo ennen koronaa oppineet käyttämään eri kanavia, kuten yritysten verkkosivujen chat-toimintoa, sosiaalisen median kanavia, sähköpostia ja perinteistä puhelinsoittoa.

Etäostoksilla voi kuitenkin mennä sormi suuhun, kun tutkii kaupan valikoimaa.

Tähän tuo helpotusta Gigantin lanseeraama Live-myyjäpalvelu, jossa myyjälle voi varata ostoksiaan varten ajan etukäteen verkossa.

Aikaa varatessaan voi valita, haluaako tapaamisen kodinkone- vai teknologiatuotteiden myyjälle. Live-myyjän avulla on ostettavissa koko Gigantin tuotevalikoima. Jokaiselle videotapaamiselle on varattu aikaa noin 20 minuuttia.

> Lue myös: Seitsemän vinkkiä verkko-ostoksille

Palvelu toimii selaimella

Live-myyjä palvelee asiakasta Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Teams-järjestelmää voi käyttää tietokoneen ja älypuhelimen selaimella, eli asiakkaan ei tarvitse ladata sovellusta omaan laitteeseensa. 

Videoyhteys mahdollistaa sen, että myyjä voi esitellä asiakkaalle erilaisia tuotevaihtoehtoja aidossa myymäläympäristössä ja asiakas saa hyödynnettyä myyjän asiantuntemusta samaan tapaan kuin myymälässä asioidessaan.

Videotapaamisessa tehdyt ostokset voi tilata joko kotiin tai lähimpään Giganttiin tavalliseen tapaan tai drive-in-palveluna

Ostokset voi maksaa millä tahansa Gigantissa käytössä olevalla maksutavalla, jos tuote noudetaan myymälästä. Kotiin toimitettuna maksutapana on MobilePay.

> Lue myös: Näin järjestät kokouksen netissä

Gigantin Live-myyjäpalvelu liveshopping live shopping

Gigantin Live-myyjän avulla saa asiantuntevaa palvelua myös poikkeusoloissa.

Ehkä sinua kiinnostaa...