minecraftweb

Rakenna tulevaisuuden pohjoismainen talo Minecraftissa

Pohjoismaiden ministerineuvosto julkistaa uuden suuren kilpailun yhdessä suositun Minecraft-verkkopelin kehittäjän Nordisk Mojang AB:n kanssa. Kilpailu kutsuu kaikki iästä riippumatta rakentamaan pohjoismaista unelmataloa.

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikkia Minecraft-verkkopelin pelaajia kehotetaan rakentamaan oma näkemyksensä pohjoismaisesta unelmatalosta. Miltä se mahtaa näyttää, kuinka suuri se on, kuka siellä asuu, ja miten se parhaiten henkii pohjoismaista kulttuuria?

Kaikille kiinnostuneille Minecraft-rakentajille avattiin maanantaina 16. syyskuuta palvelin, joka on interaktiivinen kartta Minecraft-rakentamosta.

Kilpailuaika päättyy 4. lokakuuta. Tuolloin kaikki pohjoismaiset virtuaalitalot arvioidaan asiantuntijapaneelissa, jossa on mukana Henning Larsen Architects -yrityksen arkkitehti ja osakas Jacob Kurek, Minecraft-pelaajia ja Mojangin edustajia.

Mojangin Director of Fun Lydia Winters palkitsee voittajat Kööpenhaminan Kulttuuriyön pohjoismaisessa tapahtumassa perjantaina 11. lokakuuta. Kulttuuriyössä voi myös kokeilla Minecraftin pelaamista oikeilla rakennuspalikoilla. Voittajarakennukset ja niiden rakennusmestarit esitellään pohjoismaiselle lehdistölle.


Kuva: Norden.org

Ehkä sinua kiinnostaa...