ruokanet

Netin suurin ruokakauppa

Ruoka.net pyrkii tarjoamaan päivittäistavarat kätevästi yhdestä paikasta ja ovelle tuotuna. Tuotteet lähtevät Wihurin tukusta Vantaalta ja ne toimittaa perille Itellan kuljetus.

perjantai 31. tammikuuta 2014 teksti Jukka Sundholm. Kuvat: Vesa Kippola IMAGOKUVA ja Mikko Käkelä.

Palvelu kampanjoi ilmaisilla toimituksilla viime joulukuun alkuun asti. Nyt maksuttomuuden raja on 90 euroa. Pienemmistä tilauksista peritään toimituskulu 9,90 euroa. Yritystilaajille tulee lisäksi pienlaskutuslisä viisi euroa. Suurehkojen sivukulujen takia voisi olla tähdellistä tilata suuria eriä. Tätä pyrkimystä Ruoka.net ei kuitenkaan tue. Myytävät ovat pienpakkauksia. Hakemalla hakien löytyy säkki käsipyyhkeitä (27 euroa, sama muualla 24 euroa). Koiranruokaa voisi olla mukava saada kerralla kotiin 10 tai 20 kiloa. Eipä löydy. Juomia sentään saa korikaupalla, esimerkiksi I-olutta hintaan 23,56 euroa.

Ruoka.netin ostokset toimittaa perille Itellan kuljetus. Ulkopuolelle jäävät Lappi ja saaristo.Kuva: Vesa Kippola IMAGOKUVA.

Nettikaupassa välttää ryntäilyn, ruuhkat ja jonot. Tuotteet ovat harkiten poimittavissa eli turhia heräteostoksia ei synny. Ruoka.net on ensikertalaisellekin helppo käyttää, ja onhan siinä tiettyä gloriaa, kun ostokset tuodaan kotiin niin kutsutusti kauppa-autolla.

Kotimikroon pöytään tilattu saapui ajallaan ja moitteettomassa kunnossa. Vihannekset, yrtit ja juustot vastasivat totuttua laatua. Niiden hypistely tai tarkastelu myymälässä ei olisi valintaa muuttanut.

Ruoka.net-toimitukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ovat mahdollisia tiistaista perjantaihin. Tilaukset tulee tehdä kaksi arkipäivää ennen toimitusta klo 21 mennessä. Pakasteita toimitetaan toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulle.

Kuva: Mikko Käkelä.

|

3 500 nimikkeen valtakunnallinen ruokakauppa, joka aloitti jo vuonna 1997.

+ Helppo käyttää

+ Sopii autottomalle

+ Kauppareissu nopeasti

Melko kallis

Hidas pk-seudun ulkopuolelle

Ei suuria pakkauskokoja

Ehkä sinua kiinnostaa...