DropboxTOP

Näin saat runsaasti ilmaista pilvitilaa

Tuliko Dropboxissasi ahdasta? Tässä on kolme hyvää vaihtoehtoa ilmaiseksi pilvitilaksi.

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Dropbox on suosittu pilvipalvelu, joka tarjoaa perusmuodossaan ilmaiseksi kaksi gigatavua tallennustilaa. Lisätilaa perustiliin voi ansaita muun muassa hankkimalla kavereita käyttäjiksi, ja isompaan tilaan voi tietysti päivittää maksamalla.

Poimimme verkon tarjonnasta kolme ilmaista vaihtoehtoa pilvitilaksi, joista saa enemmän tallennustilaa kuin Dropboxista, Google Drivestä ja Microsoft Onedrivestä yhteensä.

1. 50 gigatavua lehden tilaajille KotiMikron tilaaja voi ottaa maksutta käyttöön 50 gigatavun varmistustilan Keepit-palvelusta. Keepit Plus -palvelua voit käyttää tietokoneella ja mobiililaitteella.

KotiMikron sivuilla voit lukea lisää KeepIt-palvelusta ja sen käyttöönotosta.

2. 25 gigatavua ranskalaisesta palvelusta Ranskalainen hubiC tarjoaa tiedostoille 25 gigatavua pilvitilaa. Palvelua voi käyttää sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Käyttöönotossa luodaan hubiC-hakemisto, ja kaikki siihen tallennetut tiedostot tallentuvat myös salattuina hubiCin palvelimelle.

Lisätietoja on hubiCin sivuilla.

3. 100 gigaa ja jopa enemmän Degoo tarjoaa maksutta 100 gigatavun pilven. Tilan saa kasvatettua jopa 500 gigatavuun värväämällä sukulaiset ja tutut palvelun käyttäjiksi. Ilmaista tilaa voi käyttää vain yhdellä laitteella.

Lisätietoja on Degoon sivuilla.

Vieraile KotiMikron Etunurkassa, jos etsit tietokoneelle asennettavaa varmistusohjelmaa. Käytä tätä linkkiä, joka listaa Etunurkan varmistusohjelmat tai kirjoita Etunurkan hakuun varmuuskopiointi. Kokeile myös hakusanalla ”backup”.

Ehkä sinua kiinnostaa...