palokunta

Suomen Suurin Palokunta kasvaa Facebookissa

Kenellä tahansa on mahdollisuus perustaa oma leikkimielinen virtuaalipaloasemansa ja kerätä siihen jäseniä. Suomen Suurin Palokunta -kampanja on yksi osa palokuntatoiminnan 175-vuotisjuhlavuotta.

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kuka tahansa voi perustaa oman leikkimielisen virtuaalipaloasemansa Facebookiin tai liittyä kaverin paloasemalle. Oman paloaseman voi perustaa Pelastustoimen Facebook-sivuilta löytyvällä sovelluksella. Kaikki paloasemat jäsenineen muodostavat Suomen Suurimman Palokunnan.

Jokaisen kuukauden aktiivisin eli eniten jäseniä keränneen paloaseman perustaja palkitaan Silja Linen risteilylahjakortilla. Päävoittaja on se, joka on kerännyt koko kampanjan aikana eniten jäseniä paloasemalleen. Hänet palkitaan juhlavuoden pääseminaarissa Turussa. Suomen Suurimman Palokunnan rakentamiseen voi osallistua heinäkuun loppuun asti.

Suomen Suurin Palokunta -kampanjan tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta palokuntatoiminnasta sekä palokuntatoiminnan arvostusta ja tunnettuutta. Kampanjalla pyritään myös houkuttelemaan ihmisiä mukaan oikeaan palokuntatoimintaan.

”Kampanjan määrällisenä tavoitteena on 24 365 jäsentä, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön palokuntajohtaja Petri Jaatinen kertoo.

”Jäsenmäärätavoite on johdettu 24365-palokuntatunnuksesta. Tunnus symboloi vapaaehtoisten palokuntalaisten jatkuvaa valmiutta toimia hälytystilanteissa: Palokuntalaiset kautta maan ovat valmiina tositoimiin 24 tuntia vuorokaudessa 365 päivää vuodessa. Sinun turvaksesi.”

Tämän uutisen kirjoitushetkellä Suomen Suurimpaan Palokuntaan kuului jo 61 paloasemaa ja 243 henkilöjäsentä.

Ehkä sinua kiinnostaa...