Facebook Photo Editor

Kolme nokkelaa Facebook-vinkkiä

Facebookissa on paljon hyödyllisiä toimintoja ja ominaisuuksia. Voit esimerkiksi liittää kuviin tekstiä ja värejä tai tallentaa videoleikkeitä myöhempää käyttöä varten. Tästä saat kolme tehovinkkiä.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Keräsimme kolme vinkkiä, joiden avulla teet omista päivityksistäsi vieläkin kiinnostavampia. Voit esimerkiksi piristää kuviasi erilaisilla tarroilla. Voit myös tallentaa videoita ja päivityksiä myöhempää käyttöä varten ja synkronoida Facebookin kalenterin Googlen kalenterin kanssa.

1. Facebook-vinkki: Ota hyvä linkki talteen Aina ei ehdi tutkia kaikkea kiinnostavaa. Sitä varten Facebookissa on toiminto, jolla voi luoda linkin. Linkistä voi aina palata kiinnostavaan kohteeseen.

Kun kohdalle osuu esim. kiinnostava video, valitse julkaisun oikeastaylkäyulmasta aukeavasta valikosta ”Tallenna…”. Tallennetut kohteet löydät vasemman reunan valikosta, kohdasta ”Tallennettu”.

2. Facebook-vinkki: Hallittua ajanhallintaa Jos käytätä sekä Facebookin että Googlen kalenteria, ne kannattaa ilman muuta synkronoida.

Valitse jokin tuleva tapahtuma Facebookin tapahtumista. Avaa tapahtuman sivulla valikko kolmesta pisteestä ja valitse ”Vie tapahtuma”. Kopioi seuraavassa ikkunassa osoite kohdasta ”Tilaa kaikki tulevat tapahtumat kalenteriisi”. Sulje valintaikkuna ja avaa Googlen kalenteri. Avaa vasemmalta ”Muut kalenterit” -kohdevalikko nuolesta ja valitse ”Lisää URL-osoitteena”. Liitä kopioimasi nettiosoite ja valitse ”Lisää kalenteri”.

3. Facebook-vinkki: Piristä kuvia Kuvat ovat videoiden ohella Facebookin suola. Kuvia voi piristää helposti käyttämällä Facebookin yhdysrakenteista kuvaohjelmaa.

Lisää kuva, ja kun se on latautunut, pidä hiiren osoitin miniatyyrin päällä ja valitse Sivellin-kuvake ”Muokkaa kuvaa”. Voit käyttää erilaisia suotimia, rajata kuva ja lisätä tekstiä tai liittää kuvaan hymiön tarrana, jota voi liikuttaa ja jonka kokoa voi muuttaa ennen tallennusta.

Ehkä sinua kiinnostaa...