Facebook-kilpailussa ei voi vaatia kilpailun jakamista.

Facebook-kilpailuun osallistuminen ei edellytä jakoa.

© Hadrian / Shutterstock, Inc.

Hallitse Facebookin kilpailusäännöt

Facebook-kilpailuissa ei voi vaatia, että osallistuja jakaa kilpailun tai merkitsee kavereitaan kommenttikentässä. Lue, mitä sääntöjä some-kilpailussa noudatetaan.

maanantai 1. tammikuuta 2018 teksti Steffen Nielsen

Facebook on hyvää maastoa kilpailuille, ja niihin törmää melkein väkisin, vaikkei olisi niistä edes kiinnostunut. Osin se johtuu siitä, että kilpailujen järjestäjät kehottavat jakamaan kilpailua saadakseen osallistujia.

Jakamiskehotus ei kuitenkaan ole sääntöjen mukainen. Facebookin kilpailuja koskevien järjestyssääntöjen mukaan kilpailuun osallistumisen ehtona ei saa olla kilpailun jakaminen, eikä kavereiden merkkaaminen kommenttikentässä.

Kilpaile omasta puolestasi

Kilpailuun voi aina osallistua, mutta sitä ei tarvitse jakaa. Kilpailun järjestäjä voi edellyttää, että osallistuja tykkää kilpailusta tai sen taustalla olevasta tahosta. Myös kommenttia voidaan pyytää.

Jos et harrasta Facebookin kilpailuja, niin voit aina muistuttaa niihin hurahtanutta kaveriasi, että hänen ei tarvitse vaivata muita kilpailutykkäyksillään.

Ilmoita asiaton kilpailu

Asiattomasta kilpailusta voi tehdä ilmoituksen. Facebook rankkaa asiattomaksi todetun sivuston alemmalle sijalle, jolloin sen kilpailut leviävät palvelussa heikommin.

> Lue lisää Facebook-asiaa

> Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja ergonomisen hiiren yhteensä vain 21,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...