Facebook saa deittipalvelun

Facebook saa deittipalvelun

Facebookiin on tulossa deittipalvelu, jonka tavoitteena on olla alusta mielekkäille, pitkäkestoisille parisuhteille.

perjantai 4. toukokuuta 2018 teksti P. Jensen


Facebookilla on yli 200 miljoonaa käyttäjää, jotka ovat merkinneet tilakseen sinkku. Tämän Facebook näkee nyt apajana, sillä Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg kertoo, että palveluun on tulossa deittipalvelu.

Uudesta palvelusta ei vielä ole kovin tarkkoja tietoja, mutta se on selvää, että käyttäjän deittiprofiilissa käytetään osaa käytäjä Facebook-profiilista.

Partnerikandidaatteja ei kuitenkaan tule tarjolle käyttäjän kaveripiiristä vaan ainoastaan sen ulkopuolelta.

Mielekkäitä Facebook-suhteita

Facebookin missiona on jo pitkään ollut mielekkäiden vuorovaikutussuhteiden luominen ihmisten välillä. Siksi deittipalvelun kohderyhmänä ei Zuckerbergin mukaan tule olemaan yhden illan juttuja hakevat käyttäjät, vaan palvelun tarkoitus on synnyttää mielekkäitä ja pitkäkestoisia parisuhteita.

Facebook yhdistää ihmisiä, jotka jakavat samat kiinnostuksen kohteet, ja palvelu antaa käyttäjän sallia deittiprofiilinsa näkymisen käyttäjille, jotka osallistuvat samoihin tapahtumiin kuin käyttäjä, jolloin he voivat käydä keskustelua yhteisistä aiheista.

Facebook testaa deittitoimintoa myöhemmin tänä vuonna, mutta vielä ei tiedetä, milloin deittipalvelu julkaistaan. 

> Lue lisää asiaa Facebookista ja sosiaalisesta mediasta

Rasittaako Facebook?

Saitko tarpeeksesi Facebookista, kun paljastui, että 50 miljoonan käyttäjän tiedot on vuodettu? Siinä tapauksessa lue täältä, kuinka poistat Facebook-tilisi lopullisesti.

Jos jatkat Facebookin käyttöä, niin pidä huoli yksityisyydestäsi ja varmista, että Facebook-käytäjätilisi tietosuojan perusasetukset ovat kunnossa. Lue ohjeet täältä.

> Nyt voit varmistaa, että tehosyöpöllekin luurille riittää virtaa. Tartu tarjoukseen, niin saat neljä numeroa KotiMikroa ja tyylikkään varavirtalähteen yhteishintaan 21,90 euroa – säästät 76,90 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...