verkkolevy

Buffalo testauttaa verkkolevyjään Facebookissa

Buffalo Technology käynnisti viime viikon puolivälissä LinkStation-testiprojektin, johon osallistuu viisi suomalaista loppukäyttäjää. Jokaisella testaajalla on käytössään LinkStation Pro Duo -verkkolevy ja he kirjoittavat kokemuksistaan suoraan Facebookiin.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Jokaisella testaajalla on omat erityiset tarpeensa verkkotallennuksen suhteen. Testaajajoukko koostuu mainosammattilaisesta, teknologiayrittäjästä, tatuoijasta, videotuottajasta ja musiikkituottajasta.

Heidän toimiaan seurataan laitteen asennuksesta sen päivittäiseen käyttöön seuraavan kolmen kuukauden ajan. Testiprojektia varten on Facebookiin avattu Verkkolevy-sivu, jota voi seurata myös kirjautumatta Facebookiin. Testaajat kirjoittavat kokemuksistaan tilapäivityksiä, joihin sivun seuraajat voivat kommentoida ja lähettää omia kysymyksiään. Näihin vastaavat sekä testaajat että Verkkolevy-sivun ylläpitäjät.

Verkkolevy-sivulla jaetaan myös muuta tietoa Buffalon verkkolevyihin liittyen ja lisäksi siellä järjestetään useita aiheeseen liittyviä kilpailuja.

Ehkä sinua kiinnostaa...