Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Vertaa lainojen ja luottokorttien hintoja

VertaaEnsin.fi-sivuston avulla voi verrata lainojen ja luottokorttien hintoja eri pankkien ja lainantarjoajien välillä. Vastaavaa palvelua ei Suomessa ole aikaisemmin ollut.

Lainojen ja luottokorttien monimutkainen hinnoittelu ja vaikeaselkoiset ehdot saattavat helposti hämmentää ja johtaa jopa kalliiksi tulevaan ratkaisuun. Nyt Suomeen on saatu vertailusivusto, joka auttaa myös rahoitustuotteiden valinnassa.

VertaaEnsin.fi on uusi kuluttajille suunnattu rahoitustuotteiden vertailusivusto, joka auttaa suomalaisia löytämään itselleen sopivimman tuotteen kilpailukykyisimpään hintaan.

Sivusto tarjoaa helppokäyttöisen vertailutyökalun sekä puolueettoman katsauksen kuluttajille suunnattuihin rahoitustuotteisiin, kuten kulutusluottoihin ja luottokortteihin.

VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja ja perustaja Lauri Timgren kertoo, ettei vastaavaa palvelua ole Suomessa aikaisemmin ollut.

”Ihmiset haluavat verrata lainojen ja luottokorttien hintoja eri pankkien ja lainantarjoajien välillä, mutta tällä hetkellä Suomessa ei ole toimivaa sivustoa, josta tuotteet löytyisivät helposti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Lentojen ja hotellien ostamisessa vertailu on arkipäivää – sama tulee tapahtumaan myös rahoitustuotteiden kohdalla.”


Tällä hetkellä palvelun tuotevalikoimaan kuuluvat luottokortit ja vakuudettomat lainat. Jatkossa tuotevalikoima laajenee kattamaan myös autovakuutukset.

Tuotteiden vertailun lisäksi sivusto toimii myös tietopankkina ja oppaana henkilökohtaisiin rahoitusratkaisuihin ja säästämiseen liittyen.

VertaaEnsin.fi on osa CompareEuropeGroup-konsernia, jolla on Suomen lisäksi rahoitustuotteiden vertailusivustot muun muassa Tanskassa ja Portugalissa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Virtuaalitodellisuus on totta

Virtuaalitodellisuus on totta

Mitä virtuaalitodellisuus on? Kuinka sitä käytetään?

Lue lisää

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

TeleWellin uutuus toimii langattomana tukiasemana, gigaluokan kytkimenä ja sovittimen avulla myös mobiilikaistan reitittimenä.

Lue lisää

Edullinen aktiivisuusranneke

Edullinen aktiivisuusranneke

Pregon huokeaa aktiivisuusranneketta on yksinkertainen käyttää, painikkeita on vain yksi.

Lue lisää

Nyeste

Kassakuitti diginä

S-ryhmän kaupoissa saa nyt sähköisen kuitin ja paperista voi luopua kokonaan.

Lue lisää

Nasan arkisto ilmaiseksi

Nasa julkaisee tutkimustyönsä ilmaiseksi.

Lue lisää

Graafisen käyttöliittymän synty

Graafisen käyttöliittymän historiaan sisältyy ratkaisevia oivalluksia.

Lue lisää