Intoloop

Vauvakirja verkossa

Suomalainen Intoloop Kids -verkkopalvelu aukesi yleiseen käyttöön viime viikon torstaina Helsingin Messukeskuksessa järjestettyjen Lapsi-messujen yhteydessä. Intoloop Kids on moderni versio vauvakirjasta, johon voi tallentaa lapsen elämän pienet ja isot tapahtumat.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Intoloop Kids esiteltiin ensimmäisen kerran julkisesti viime vuoden lokakuussa Mindtrek-digimediatapahtumassa, jossa se voitti MindTrek Launchpad -kilpailun yleisöäänestyksen. Intoloop Kids on toiminut tammikuusta 2011 lähtien suljetussa käytössä ja sillä on tällä hetkellä noin 1 300 käyttäjää kahdessatoista maassa. Käyttäjiä on muun muassa Suomessa, Yhdysvalloissa, Turkissa ja Englannissa.

Kotimaisen Intoloop Kidsin avulla vanhemmat voivat tallentaa lastensa hetket turvallisesti ja muistaa ne vielä vuosienkin päästä. Sosiaalisessa palvelussa lapsen lähipiiri pääsee seuraamaan lapsen päivittäistä elämää. Tarinat ja valokuvat tallentuvat pysyviksi muistoiksi, joihin voi palata aikajanan avulla. Vanhemmat voivat jakaa palveluun tallennetut tiedot turvallisesti itse valitsemilleen henkilöille. Kaikki tietoliikenne kulkee Intoloopissa salattua yhteyttä pitkin, aivan kuten verkkopankeissa.

Intoloop Kids -palveluun on vielä kesän aikana luvassa muun muassa mobiiliversio, joka mahdollistaa lapsen tapahtumien tallentamisen missä ja milloin tahansa. Palveluun tallennetuista tiedoista on myöhemmin myös mahdollista teettää valokuvakirjoja. Lisäksi vuoden 2011 aikana Intoloopiin on mahdollista tallentaa myös videoita.

Intoloop-verkkopalvelua kehittää vuonna 2009 perustettu tamperelainen Starduck Studios Oy.

Ehkä sinua kiinnostaa...