Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Yhä useampi tietotekniikkaa käyttävä kaipaa kevyempää kannettavuutta

Kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja Targus julkisti viimeisimmän nettikyselynsä tulokset. Niiden mukaan yhä useampi tietotekniikkaa käyttävä kaipaa kevyempää kannettavuutta.

Targuksen viilennysalustat pitävät sekä tietokoneen että sen käyttäjän viileänä. Alusta nostaa tietokoneen irti sylistä ja tuulettimet jäähdyttävät laitteen pohjaa. Alustat antavat myös paremman kirjoitus- ja katselukulman.

Targuksen järjestämässä nettikyselyssä selvitettiin miten ja missä ihmiset käyttävät kannettavia tietokoneitaan. Yllättäen vain reilu kolmannes (34 %) vastanneista ilmoitti kuljettavansa kannettavaa tietokonetta usein mukanaan. Näistä jo lähes neljännes (24 %) omistaa myös tablettilaitteen, kun vastaava luku kaikista vastaajista oli vain 15 prosenttia. Kiinnostavaa oli myös se, että kaikista vastaajista peräti 35 prosenttia aikoo hankkia tablettilaitteen lähitulevaisuudessa.

Kaikista nettikyselyyn vastanneista 66 prosenttia käyttää kannettavaa tietokonettaan pääasiassa vain kotona tai toimistossa. Kuitenkin selvästi yli kolmannes (37 %) käyttää tietokonetta usein myös sylissään ja makuukäyttäjiksi tunnustautui tasan viidennes vastaajista.

Targuksen uusimmissa kannettavien tietokoneiden laukuissa on vakiona myös pehmustettu säilytystasku tablettilaitteille. Lisäksi Targuksella on monipuolinen valikoima tablettitarvikkeita suojalaukuista näppäimistöihin, latureihin ja stylus-kyniin. Targuksen valikoimiin kuuluu myös monipuolinen tuoteperhe kannettavien tietokoneiden lisätarvikkeita, joiden avulla kannettavien tietokoneiden ja tablettilaitteiden käyttö helpottuu ja on entistä mukavampaa niin kotona kuin liikkuessakin.

Nettikysely järjestettiin Suomessa kesäkuussa 2012 ja siihen vastasi 599 henkilöä.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Näytöksi sähköpaperi

Näytöksi sähköpaperi

Sähköpaperiin perustuvaa virtapihiä näyttöä voidaan käyttää puhelimissa.

Lue lisää

Virtuaalitodellisuus on totta

Virtuaalitodellisuus on totta

Mitä virtuaalitodellisuus on? Kuinka sitä käytetään?

Lue lisää

Kuntoilijan rannekkeet

Kuntoilijan rannekkeet

Aktiivisuusrannekkeistaan tunnettu Fitbit julkaisee kolme uutta aktiivisuuden ja unen seurantaan tarkoitettua ranneketta.

Lue lisää

Nyeste

Näytöksi sähköpaperi

Sähköpaperiin perustuvaa virtapihiä näyttöä voidaan käyttää puhelimissa.

Lue lisää

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää