Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Älykäs sveitsiläinen

Withings Activité -älykello osoittaa, että aktiivisuutta ja muuta hyvinvointia seuraavan rannelaitteen ei tarvitse näyttää teknolelulta.

Withings Activité on huippulaadukas ja klassisen tyylikäs Sveitsissä valmistettu analoginen rannekello, johon on lisätty digitaalisia älytoimintoja ja yhteys Health Mate -älypuhelinsovellukseen.

Rannekellon materiaalit ovat erittäin korkealuokkaisia. Vedenpitävä ja naarmuttumaton kello on tehty kestävästä safiirilasista ja ruostumattomasta teräksestä. Nahkaranneke on tehty samasta Haasin nahkatehtaan Barenia-nahasta, jota ranskalaiset muotitalot suosivat. Urheilukäyttöön toimitetaan lisäksi vaihdettava silikoniranneke.

Kelloa ei myöskään tarvitse ladata, vaan se toimii yhdellä kelloparistolla jopa kahdeksan kuukautta.

Henkilökohtainen valmentaja

Withings Activité kykenee seuraamaan liikkumisen aktiivisuutta, kalorien kulutusta ja unen laatua. Seurattavia aktiviteetteja voivat olla kävely, juoksu ja uinti. Langattomasti älypuhelimeen liitettynä kokonaisuudesta tulee sekä huomaamaton ja helppokäyttöinen hyvinvoinnin seuraaja että henkilökohtainen valmentaja.

Withings Activité -älykellon kuluttajahinta on 390 euroa. Kesäkuussa myyntiin tuleva Withings Activité Pop on edullisempi ja nuorekkaampi versio Activité-älykellosta. Se on toiminnoiltaan täysin samanlainen kuin isoveljensä, mutta se on tehty edullisemmista materiaaleista. KotiMikro testaa Pop-version jo huhtikuun lopulla ilmestyvässä 7-numerossa.

Ranskalainen Withings on henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja kodin hallinnan älytuotteiden pioneeri. Ensimmäisen langattomaan lähiverkkoon liitettävän älykkään henkilövaakansa se julkisti jo yli viisi vuotta sitten. Withingsin henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja kodin hallintaan soveltuvat älytuotteet tuo Suomessa myyntiin Bluebaum Oy.

Älykellon lisäksi myynnissä on muun muassa 199 euron hintainen Withings Home, täysteräväpiirtoinen videokamera, jonka älytoimintoihin kuuluu esimerkiksi sisäilman laadun seuranta. Saatavana on myös Withings Smart Body Analyzer -henkilövaaka, joka maksaa 159 euroa. Langattoman vaa’an ”perusmalli” maksaa 99 euroa.

Kaikkia Withinhgsin älylaitteita voi hallita Health Mate -sovelluksella ja laitteet toimivat myös Applen Terveys-sovelluksen kanssa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Virtuaalitodellisuus on totta

Virtuaalitodellisuus on totta

Mitä virtuaalitodellisuus on? Kuinka sitä käytetään?

Lue lisää

Edullinen aktiivisuusranneke

Edullinen aktiivisuusranneke

Pregon huokeaa aktiivisuusranneketta on yksinkertainen käyttää, painikkeita on vain yksi.

Lue lisää

Älykäs seinäkello

Älykäs seinäkello

Älykello ranteessa alkaa jo olla tuttu näky, mutta nyt älykkään aikaraudan saa myös seinälle.

Lue lisää

Nyeste

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää

Kuuntele e-äänikirja

Kirjastot tarjoavat tästä syksystä lähtien asiakkailleen netissä myös kotimaisia e-äänikirjoja.

Lue lisää