Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Uusia navigaattoreita

Navigon on esitellyt uuden navigointilaitesarjansa keskiviikkona päättyvillä IFA-messuilla. Navigon on ryhmitellyt uudet navigointilaitteensa kolmeen mallisarjaan. Kaikissa 42-sarjan laitteissa on 4,3 tuuman näyttö. 72- ja 92-sarjan navigaattoreissa on viiden tuuman näyttö.

Käyttäjä voi valita sopivan navigaattorin kaikkiaan kymmenen uuden laitteen joukosta. Ensimmäiset mallit ovat saatavissa kaupoista syyskuussa. Uutuuslaitteet on varustettu Navigon Flow -navigointiohjelmistolla, jota on kehitetty kaksi vuotta.

Uutuudet on ryhmitelty kolmeen mallisarjaan. Kaikissa 42-sarjan laitteissa on 4,3 tuuman näyttö. 72- ja 92-sarjan navigaattoreissa on viiden tuuman näyttö. Lisäksi 92-sarjan malleissa on kapasitiivinen lasinäyttö, mikä tekee kuvaruudun erityisen herkäksi navigointiohjelmiston ohjailemiseksi liikkeillä. Kuten aiemminkin, Easy-, Plus- ja Premium-päätteet kertovat mallin eri ominaisuuksista kussakin laitesarjassa. Sana ”Live” mallin nimessä viittaa siihen, että laitteessa on lisäksi reaaliaikaiset palvelut, kuten ”NAVIGON Traffic Live” ja ”Google Local Search”.

Kussakin sarjassa löytyy laitevaihtoehto, joka parhaiten vastaa käyttäjän tarpeita.
”Vertailtavuuden mahdollistamiseksi olemme suunnitelleet joukon ominaisuuksia eri laitesarjoissa johdonmukaiseksi”, Navigonin tuotelinjajohtaja Jörn Watzke kertoo.


”Esimerkiksi valitsemalla Plus-valikoiman ominaisuudet, saa aina samat toiminnot, on sitten kyse 42-sarjasta tai 92-sarjasta.”

Easy-laitteet tarjoavat kaikki perustoiminnot aktiivisesta kaista-avustimesta 23 maan karttoihin. Plus-mallit sisältävät lisäksi 44 maan kartat ja ”Text-to-Speech” -äänitoiminnon. Preimum-laitteet lisäominaisuuksiin kuuluu myös ”Navteq Traffic” -tiedot ja ”Kädet vapaana” -toiminto bluetoothin avulla. ”72 Plus Live” -malli sisältää myös kaksi reaaliaikaista Live-palvelua ja ”92 Premium Live” vastaavasti kuusi.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tv:n ja tietokoneen raja hämärtyy

Tv:n ja tietokoneen raja hämärtyy

CES, Las Vegas: Monet valmistajat järjestivät näyttäviä lehdistötilaisuuksia, joissa esiteltiin taas ripaus kuluttajaelektroniikan tulevaisuutta.

Lue lisää

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

TeleWellin uutuus toimii langattomana tukiasemana, gigaluokan kytkimenä ja sovittimen avulla myös mobiilikaistan reitittimenä.

Lue lisää

Älyavain herättää digilukon

Älyavain herättää digilukon

Kun Iloq-avain työnnetään lukkoon, kehittyy energiaa, jolloin digitaalinen osuus lukosta herää eloon ja varmentaa avaimen oikeudet.

Lue lisää

Nyeste

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää

Kuuntele e-äänikirja

Kirjastot tarjoavat tästä syksystä lähtien asiakkailleen netissä myös kotimaisia e-äänikirjoja.

Lue lisää