Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Samsung Galaxy Note -tuoteperhe saa 4g-tuen

Samsung tuo 4g-yhteensopivat mobiililaitteensa Pohjoismaihin vielä tämän vuoden lopulla. 4g-nopeudella voi suoratoistaa hd-sisältöä.

Samsung ilmoitti maanantaina, että Galaxy S III:n 4g-versio saapuu Pohjoismaiden markkinoille. 4g-lopukkeen voi nyt lisätä myös vastikään lanseerattujen Galaxy Note II:n ja Galaxy Note 10.1:n nimiin. Laitteiden 4g-mallit saapuvat Pohjoismaihin vuoden viimeisen vuosineljänneksen aikana.


Neljännen sukupolven matkapuhelinverkon teoreettinen latausnopeus verkosta laitteelle on jopa 100 megabittiä sekunnissa. Se riittää mainiosti muun muassa Samsungin laitteisiin pian saatavan HBO-viihdepalvelun hd-sisällön suoratoistoon.

”Huippunopeiden siirtonopeuksien lisäksi Galaxy Note 10.1 4G:n mukana tulee ilmainen kuuden kuukauden tilaus HBO:n uuteen viihdepalveluun”, toteaa Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

4g-nopeudet voidaan jakaa uusista Note-malleista myös muihin laitteisiin, joten teoreettisista 100 megan siirtonopeuksista pääsee nauttimaan puhelimen lisäksi vaikkapa läppärillä tai wlanilla varustetulla kameralla. 4g on mukana kulkeva vaihtoehto kodin kiinteälle internet-yhteydelle. Uusissa 4G-Note-laitteissa on kaikki 3G-malleista tutut älykkäät ominaisuudet, kuten interaktiivisen S Pen -kynän piirto- ja tekstintunnistustoiminnot. Galaxy Note II 4G ja Note 10.1 4G saapuvat Pohjoismaihin vuoden viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Galaxy S III -älypuhelimia myytiin 20 miljoonaa kappaletta vain 100 päivässä. Nyt Pohjoismaiden markkinoille tulee lte-versio, jossa on 4g-tuki. Galaxy SIII 4G on Samsungin 4g-tuoteperheen uusin jäsen. Se tulee markkinoille Onyx Black -värisenä ja siinä on 2 gigatavua työmuistia. Lanseeraus tapahtuu portaittain vuoden neljänneltä neljännekseltä alkaen yhteistyössä pohjoismaisten puhelinoperaattoreiden kanssa.

Tekniset tiedot

•Galaxy S III 4G: Kaksi versiota, jotka tukevat eri lte-aallonpituuksia: lte 800/1800/2600 MHz tai lte 900/1800/2600 MHz. Muuten versiot ovat identtisiä; käyttöjärjestelmä on Android 4.1 (Jelly Bean). Lte-lataus- ja siirtonopeus jopa 100/50 Mbit/s ja hspa+ jopa 42 Mbit/s. Myös csfb-tuki. Varustettu 1,4 Ghz:n Quad core-suorittimella ja 2 Gt:n ram-muistilla sekä 4,8 tuuman hd-superamoled-näytöllä. Laitteessa on 16 Gt:n yhdysrakenteinen muisti ja jopa 64 Gt:n microsd-muistikorttipaikka. Paino 131 g. Lisäksi tarvitaan operaattorin 4g-liittymä.

•Galaxy Note II 4G: Android 4.1 -käyttöjärjestelmä (Jelly Bean), lte 800/900/1800/2600 MHz ja dual carrier -tuki. Lte-lataus- ja siirtonopeus jopa 100/50 Mbit/s ja hspa+ jopa 42 Mbit/s. Myös csfb-tuki. Laitteessa on 1,6 GHz:n Quad core-suoritin ja 2 Gt:n ram-muisti sekä 5,5 tuuman hd super amoled -näyttö. Laitteessa on 16 Gt:n yhdysrakenteinen muisti ja 64 Gt:n kapasiteetin kortteja tukeva microsd-muistikorttipaikka. Paino 182 g. 4g-nopeudet vaativat operaattorin 4g-liittymän.

•Galaxy Note 10.1 4G: Android 4.1 -käyttöjärjestelmä (Jelly Bean) sekä lte 800/900/1800/2600 MHz ja dual carrier -tuki. Lte-lataus- ja siirtonopeus jopa 100/50 Mbit/s ja hspa+ jopa 42 Mbit/s. Myös csfb-tuki. Laitteessa on 1,4 GHz:n Quad core-suoritin ja 2 Gt:n ram-muisti sekä 10 tuuman lcd-näyttö jonka tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä. Laitteessa on 16 Gt:n yhdysrakenteinen muisti ja 64 Gt:n kapasiteetin kortteja tukeva microsd-muistikorttipaikka. 4g-nopeudet vaativat operaattorin 4g-liittymän.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Edullinen aktiivisuusranneke

Edullinen aktiivisuusranneke

Pregon huokeaa aktiivisuusranneketta on yksinkertainen käyttää, painikkeita on vain yksi.

Lue lisää

Virtuaalitodellisuus on totta

Virtuaalitodellisuus on totta

Mitä virtuaalitodellisuus on? Kuinka sitä käytetään?

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää

Nyeste

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää

Kuuntele e-äänikirja

Kirjastot tarjoavat tästä syksystä lähtien asiakkailleen netissä myös kotimaisia e-äänikirjoja.

Lue lisää