Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Ranneke seuraa aktiivisuuttasi ja untasi

Aktiivisuusrannekkeistaan tunnettu Fitbit julkaisee kolme uutta aktiivisuuden ja unen seurantaan tarkoitettua ranneketta.

Fitbit Charge, Fitbit Charge HR ja fitnesskello Fitbit Surge ovat Fitbitin uudet tuotteet. Ne kertovat käyttäjilleen tarkkaa tietoa aktiivisuudesta ja auttavat saavuttamaan terveys- ja kuntotavoitteita motivoivalla ja yhteisöllisellä tavalla.

Fitbit Charge, Fitbit Charge HR ja fitnesskello Fitbit Surge vastaavat perusliikkujien tarpeiden lisäksi myös aktiivisesti kuntoaan kohottavien ja huippusuoritusta tavoittelevien vaatimuksiin.

Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa sykemittari ja gps-paikannustoiminto. Lisäksi rannekkeet näyttävät tulevan puhelun tiedot, jos älypuhelin on lähellä. Tuotteet seuraavat aiempaa useampia liikuntalajeja ja lisäksi unta automaattisesti. Ne tuottavat käyttäjilleen tarkempaa tietoa ja auttavat saavuttamaan terveys- ja kuntoilutavoitteita motivoivalla ja yhteisöllisellä tavalla.

Charge HR ja fitnesskello Surge sisältävät Fitbitin patentoiman PurePulsen, optisen syketeknologian. Se tunnistaa turvallisten led-valojen avulla ranteesta verimäärän muutoksia sydämen lyödessä ja välittää mittaustietoa sydämen sykkeestä. Näin käyttäjät saavat tarkkaa tietoa kalorinkulutuksesta erilaisten liikuntamuotojen aikana, kuten juostessa, pyöräillessä, painonnostossa, hiihdossa ja pilateksessa. Lisäksi se auttaa käyttäjiä saamaan hyödyn irti liikunnasta kertomalla maksimi- ja leposykkeestä.

Fitnesskello Surge sisältää kahdeksan sensorin teknologian, jossa kolme kiihtyvyysanturia, gyroskooppi eli vakain, kompassi, valotunnistin, gps ja sykemittari yhdessä mahdollistavat käyttäjille tarkan aktiivisuuden seurannan. Yhdysrakenteinen gps antaa tietoa vauhdista, matkasta, korkeudesta, väliajoista ja reittihistoriasta.


Vedenkestävä Fitbit Charge mittaa askeleita, etäisyyttä, kaloreita ja noustuja portaita sekä tuottaa niistä reaaliaikaisia mittaustietoja. Laite arvioi automaattisesti unen laatua tarkkailemalla liikkumista ja valveillaoloaikoja. Fitbit Charge on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat tehostaa jokapäiväistä aktiivisuuttaan ja parantaa yleiskuntoaan. Akku kestää seitsemän päivää.


Fitbit Chargen ominaisuuksien lisäksi Charge HR antaa jatkuvaa tietoa sykkeestä PurePulse- teknologian avulla. Käyttäjä saa tarkkaa tietoa koko päivän kalorinkulutuksesta, parhaan tehon harjoittelusta ja voi ylläpitää tavoitellun intensiteetin harjoittelun aikana. Charge HR on suunniteltu aktiivisille, säännöllisille urheilijoille, jotka haluavat pysyä kunnossa ja saada kokonaiskuvan terveydestään niin salilla kuin sen ulkopuolella. Akku kestää viisi päivää.


Fitnesskello Fitbit Surge tarjoaa gps:n, sykemittarin, aktiivisuuden seurannan ja älykellon toiminnallisuuksia samassa laitteessa. Surge tallentaa useita urheilulajeja, näyttää kokonaisvaltaisen yhteenvedon ja harjoitusvaikutuksen, joka perustuu sykkeeseen ja poltettuihin kaloreihin. Älykellon ominaisuudet tunnistavat saapuvat puhelut, antavat ilmoituksia tekstiviesteistä ja sähköposteista sekä älypuhelimella kuunneltavasta musiikista. Taustavalaistu lcd- kosketusnäyttö helpottaa navigointia eri toimintojen välillä. Surge on suunniteltu treenaamiseen ja terveyteen sitoutuneille käyttäjille, jotka haluavat maksimoida edistymisensä johdonmukaisesti. Akku kestää seitsemän päivää.

Fitbit Charge tulee myyntiin 17.11.2014 Fitbit.com -verkkokauppaan ja alustavasti Coolstuffiin, Stockmannille, Expertiin ja Prismaan. Fitbit Charge HR ja Fitbit Surge ovat saatavilla alkuvuodesta 2015. Fitbit Charge maksaa 139,95 euroa, Fitbit Charge HR 159,95 euroa ja Fitbit Surgen hinta on 259,95 euroa.

Fitbitin kaikki aktiivisuusmittarit ja Aria wlan-vaaka synkronoivat langattomasti laajempaan valikoimaan mobiililaitteita kuin muut vastaavat tuotteet. Nämä kattavat yli 120 iOS-, Android- ja Windows Phone -laitetta. Fitbitin puhelinsovellus on ladatuin ilmainen aktiivisuusrannekkeiden sovellus iTunesissa, Google Play:ssa ja Windows Phone -kaupassa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Yli 300 sovitinta tukeva reititin

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

TeleWellin uutuus toimii langattomana tukiasemana, gigaluokan kytkimenä ja sovittimen avulla myös mobiilikaistan reitittimenä.

Lue lisää

Älyavain herättää digilukon

Älyavain herättää digilukon

Kun Iloq-avain työnnetään lukkoon, kehittyy energiaa, jolloin digitaalinen osuus lukosta herää eloon ja varmentaa avaimen oikeudet.

Lue lisää

Tutti viisastuu

Tutti viisastuu

VTT: Älytutti ja vauvan unirytmiä mittaava petianturi ovat tulevaisuudessa osa digitaalista äitiyspakkausta.

Lue lisää

Nyeste

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää

Kuuntele e-äänikirja

Kirjastot tarjoavat tästä syksystä lähtien asiakkailleen netissä myös kotimaisia e-äänikirjoja.

Lue lisää