Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Pilveen rekisteröitävä designlaukku

Suunnittelija Aki Choklatin uudessa laukkumallistossa on nfc-tunnisteet, joilla laukut voidaan rekisteröidä. Lisäksi ostaja saa sovelluksen, jolla voi luoda laukulleen muun muassa matkapäiväkirjan.

Designer Aki Choklat ja ohjelmistoalan yritys FinnCode Oy ovat lanseeranneet laukkumalliston, jossa ensimmäistä kertaa hyödynnetään nfc-teknologiaa (near field communication) täysin uudella tavalla. Aki Choklat on jo pidemmän aikaa halunnut tuoda teknologian luksusmuotiin ja on innoissaan yhteystyöstä FinnCoden kanssa. Malliston laukut on varustettu käyttäjälle näkymättömällä nfc-tunnisteella, jolla design-tuotteen aitous voidaan todentaa ja kuluttaja rekisteröidä omistajaksi.

Finncode Authentication -tunnisteen voi pienen kokonsa ansiosta sisällyttää mihin tahansa uniikkiin tai arvokkaaseen design-tuotteeseen vaatteista instrumentteihin, kengistä laukkuihin ja silmälaseista kelloihin. Etenkin taistelussa piratismia ja plagiointia vastaan Finncode Authentication osoittaa hyödyllisyytensä.

Tämä suomalainen innovaatio hyödyttää sekä kuluttajaa että yrityksiä FinnCoden omalla sovelluksella, jonka kuluttaja voi ladata oston jälkeen. Tuotteen alkuperä ja tiedot ovat helposti jäljitettävissä ja takuuaika selvitettävissä napin painalluksella. Lisäksi asiakkaille voidaan välittää designerin ja brändin kutsuja tilaisuuksiin ja tapahtumiin, tulevan malliston tietoja sekä yksilöityjä tarjouksia. Laukun omistaja voi luoda laukulleen matkapäiväkirjan, todentaa tuotteen aitouden jälleenmyynnissä sekä paikantaa laukun, jos tämä ilmoitetaan varastetuksi.

Aki Choklatin uusi mallisto koostuu Dara-businesslaukusta (942 £) sekä Ami - unisex clutchista (463 £). Sadankahdenkymmenen kappaleen rajoitettu erä on saatavilla Aki Choklatin verkkokaupasta. Verkkokaupan tuotteilla on maksuttomat toimituskulut ympäri maailmaa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Älyavain herättää digilukon

Älyavain herättää digilukon

Kun Iloq-avain työnnetään lukkoon, kehittyy energiaa, jolloin digitaalinen osuus lukosta herää eloon ja varmentaa avaimen oikeudet.

Lue lisää

Älykäs sveitsiläinen

Älykäs sveitsiläinen

Aktiivisuutta ja muuta hyvinvointia seuraavan rannelaitteen ei tarvitse näyttää teknolelulta.

Lue lisää

Nyeste

Näytöksi sähköpaperi

Sähköpaperiin perustuvaa virtapihiä näyttöä voidaan käyttää puhelimissa.

Lue lisää

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää