stratat

MetaWatchilta Strata-älykello

Strata-älykello yhdistetään Iphone 4S- ja Android-älypuhelimiin bluetoothin avulla. Urheilukelloa muistuttavan Stratan värinähälytys ilmoittaa saapuvista puheluista, tekstiviesteistä, sähköposteista, Facebook-ilmoituksista ja Twitter-viesteistä.

keskiviikko 1. elokuuta 2012
Kellon avulla voidaan myös ohjata musiikkia. Määritettävissä olevat sovellukset tuovat kellotauluun päivityksiä muun muassa säästä, tapaamisista ja osakkeiden hinnoista. Kellon mukana tulevat juoksu- ja polkupyöräilysovellukset antavat palautetta kuntoilun aikana.

"Värinähälytys ja yksinkertainen kellotauluun vilkaisu paljastavat kellon käyttäjälle, onko hänen tehtävä jotain välittömästi vai myöhemmin. Tämä säästää aikaa ja puhelimen akkua sekä eliminoi älypuhelinten käyttöön liittyvän kitkan", sanoo Bill Geiser, MetaWatchin toimitusjohtaja ja toinen yrityksen perustajista.

"Me olemme kehittäneet liikekumppanini kanssa älykelloja viimeiset kahdeksan vuotta. Olemme parantaneet MetaWatchin taustalla olevaa toimitusketjua ja tuotantoverkkoa viimeiset kuusi vuotta. Ja olemme kehittäneet MetaWatchin alustaa viimeiset kaksi vuotta. Tämä kaikki tarkoittaa nyt sitä, että ensimmäiset Kickstarter-tukijat saavat kellonsa syyskuussa ja kaikki tukijat marraskuuhun mennessä."

MetaWatch lanseerasi Strata-älykellon luovia projekteja nettirahoituksella tukevan Kickstarter-palvelun kautta. Ensimmäiset lähetykset Kickstarter-tukijoille alkavat syyskuussa 2012. Kellon hinta on 159–179 dollaria.

Ominaisuudet Useita kellotauluja Ilmoitukset: tekstiviestit, sähköposti, Facebook ja Twitter Sää-, osake- ja kalenterisovellukset Kadonnut puhelin -hälytys, hälyttimet ja ajastimet sekä musiikinhallinta Integroidut juoksu- ja polkupyöräilysovellukset Yhteensopivuus: Iphone 4S, Ipad (3), Android (eri sovellukset) Vedenpitävä, 5 atm Peilipolymeeriverkkonäyttö, 96x96 pikseliä Värinähälytykset 6 painiketta Ladattava (pariston lataus kestää 5–7 päivää) Langaton bluetooth 4.0 -teknologia 3-akselinen kiihtyvyysanturi / ympäristön valaistuksen tunnistin Sovellusten kehitystyökalupaketti älypuhelinsovelluskehittäjille

MetaWatch on keskittynyt kehittämään tyylikkäitä mobiililaitteina toimivia kelloja. Perustajaryhmä – entiset Fossil-kellojen yritysjohtajat – alkoi suunnittelemaan bluetooth-yhteydellisiä kelloja vuonna 2004. MetaWatchin pääkonttori on Dallasissa, Texasissa, ja sillä on tutkimus- ja kehitysyksikkö Espoossa.

Ehkä sinua kiinnostaa...