Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Puhelin kahdella kosketusnäytöllä

Yotaphone 2 on kahden näytön huippupuhelin, jossa amoled-etunäyttöä täydentää takanäyttönä oleva energiapihi e-paperinäyttö.

Elisa toi myyntiin kohutun uutuuden. Yotaphone 2 sisältää kaikki Android-puhelimen mukavuudet ja tarjoilee ne kuluttajalle kahdella kosketusnäytöllä. Valmistajalla, Yota Devicesilla, on tuotekehitysyksikkö Oulussa.

Etunäyttö on korkealaatuinen 1080p amoled-näyttö, joka soveltuu päivittäiseen viestittelyyn, verkkoselailuun, videoiden katsomiseen ja pelaamiseen. Toiselta puolelta paljastuu toinen näyttö, joka käyttää Yotan Always-On-teknologiaa ja soveltuu e-lukemiseen, ilmoitusten seuraamiseen sekä käyttöön vaihtuvissa valo-olosuhteissa.

Energiaa säästävä e-näyttö

Yotan Always-On-näyttö on jopa seitsemän kertaa energiatehokkaampi kuin amoled hd -näyttö. Yotaphonen takanäyttöä voi lukea lähes 180 asteen katselukulmista sekä suorassa auringonvalossa. Puhelimessa on muun muassa toiminto, joka tallentaa minkä tahansa kuvan takanäytölle. Kuva pysyy näytöllä akun loputtuakin, joten sille saa kätevästi talteen esimerkiksi matkaliput tai kartat.

Yotaphonen kehityksen takana on kansainvälinen tiimi, jossa on mukana myös suomalaista osaamista: Oulussa Yotaphonella on oma kehitysyksikkönsä ja yhtiön tuotekehityksen johtajana toimii suomalainen Jukka Hekkala. Nyt julkistettava puhelin on kolmen vuoden kehitystyön tulos.


Tuplanäyttö ei tuplaa kokoa

Kahdesta näytöstä huolimatta puhelin ei ole tuplakokoinen. Se painaa maltilliset 145 grammaa ja on mitoiltaan ohut, 144 x 69,5 x 8,9 millimetriä. Molempia näyttöjä suojaa kova Gorilla Glass 3 -lasi.

Konehuoneessa hyrrää neliytiminen, 2,2 gigahertsin Qualcomm Snapdragon 801 -prosessori, 2 gigatavua muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Kamerat ovat laadukas, kahdeksan megapikselin takakamera ja kahden megapikselin etukamera. Lisäksi puhelin tukee 4G/LTE- ja WiFi- sekä NFC-yhteyksiä.

Yotaphone 2 tuli ensimmäisenä Suomessa myyntiin Elisan verkkokaupoissa sekä valikoiduissa myymälöissä. Hinta on 699 euroa tai luottokaupalla alkaen 19,40 euroa kuukaudessa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Näytöksi sähköpaperi

Näytöksi sähköpaperi

Sähköpaperiin perustuvaa virtapihiä näyttöä voidaan käyttää puhelimissa.

Lue lisää

Edullinen aktiivisuusranneke

Edullinen aktiivisuusranneke

Pregon huokeaa aktiivisuusranneketta on yksinkertainen käyttää, painikkeita on vain yksi.

Lue lisää

Virtuaalitodellisuus on totta

Virtuaalitodellisuus on totta

Mitä virtuaalitodellisuus on? Kuinka sitä käytetään?

Lue lisää

Nyeste

Näytöksi sähköpaperi

Sähköpaperiin perustuvaa virtapihiä näyttöä voidaan käyttää puhelimissa.

Lue lisää

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää