Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Koiralle kumppani verkosta

Uusi koiran DNA-terveyspassi antaa pääsyn parinmuodostustyökaluun, jonka avulla on mahdollista etsiä koiralle sopivaa jalostuskumppania.

DNA-deittailu edistää koirarotujen terveyttä – Nyt myös koirasi voi löytää itselleen kumppanin verkosta!


Genoscoper, suomalainen eläinten DNA-diagnostiikkaan erikoistunut laboratorio, on kehittänyt maailman ensimmäisen koiran perimän terveyskartoituksen, MyDogDNA-terveyspassin, ja sen ympärille rakentuvan koiranomistajia, kasvattajia ja kaikkia koirien terveyden eteen työskenteleviä hyödyttävän globaalin koirien DNA-tietokannan.

Uusi perimän terveyskartoitus testaa koiralta samanaikaisesti yli 100 tunnettua perinnöllistä sairautta ja ominaisuutta sekä mittaa ensimmäistä kertaa koiran DNA-testauksen historiassa perimän monimuotoisuuden niin yksilöltä kuin rodusta. Terveyskartoituksen tuloksena koiranomistaja saa koiralleen MyDogDNA-terveyspassin, jonka tulokset ovat aina saatavilla verkossa oman käyttäjätunnuksen takana. Jokaisen testatun koiran tulokset kasvattavat osaltaan globaalia näkymää koirarotujen perimän terveydestä.

Koiranomistajat voivat halutessaan helposti jakaa oman koiransa testitulokset niin eläinlääkärin, rotuyhdistyksen kuin tutkijoidenkin kanssa. Tämän lisäksi uusi koiran DNA-terveyspassi antaa pääsyn MyDogDNA Breeder -parinmuodostustyökaluun, jonka avulla on mahdollista etsiä koiralle sopivaa jalostuskumppania testattujen yksilöiden joukosta ja samalla verkostoitua toisten koiranomistajien ja kasvattajien kanssa ympäri maailmaa.

“Perimän terveyskartoituksen tuoma tieto täydentää kokonaiskuvaa koiran terveydestä. MyDogDNA-terveyspassin tulokset ovat aina saatavilla verkossa oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen takana. Ne voi kuitenkin tarvittaessa jakaa esimerkiksi eläinlääkärin kanssa vain yhdellä klikkauksella,” kertoo Tuomas Poskiparta, Genoscoperin toimitusjohtaja.

”Yksi suurista haasteista oli ratkaista, miten tuoda näin kattava informaatio mahdollisimman edullisesti tavallisen koiranomistajan ulottuville. Halusimme ehdottomasti pitää DNA-terveyspassin hinnan alle kahdessa sadassa eurossa.”TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Näytöksi sähköpaperi

Näytöksi sähköpaperi

Sähköpaperiin perustuvaa virtapihiä näyttöä voidaan käyttää puhelimissa.

Lue lisää

Virtuaalitodellisuus on totta

Virtuaalitodellisuus on totta

Mitä virtuaalitodellisuus on? Kuinka sitä käytetään?

Lue lisää

Edullinen aktiivisuusranneke

Edullinen aktiivisuusranneke

Pregon huokeaa aktiivisuusranneketta on yksinkertainen käyttää, painikkeita on vain yksi.

Lue lisää

Nyeste

Näytöksi sähköpaperi

Sähköpaperiin perustuvaa virtapihiä näyttöä voidaan käyttää puhelimissa.

Lue lisää

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää