Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


HP:ltä Android-pohjainen tehohybridi

HP SlateBook x2 on kannettava tietokone, jonka näytön voi irrottaa tabletiksi. Laite on ensimmäinen Android-pohjainen hybridi, jossa on uusi Nvidia Tegra 4 -mobiilisuoritin.

Uuden Tegra 4 -suorittimen kerrotaan kuusinkertaistavan laskentatehon edellisen sukupolven tehosuorittimeen verrattuna. HP SlateBook x2 mahdollistaa todentuntuiset pelielämykset, nopean verkkoselaamisen ja sulavan hd-videotoiston. Käytössä on myös TegraZone-pelienhakusovellus.

"Ihmiset haluavat käyttää ja jakaa sisältöä kaikkialla, kaikkina aikoina ja kaikilla eri laitteilla. He odottavat saumatonta yhteiskäyttöä", toteaa johtaja Ari Koskinen HP Suomen Työasema- ja tulostusratkaisut-yksiköstä.

"HP SlateBook x2 on uusin osoitus sitoutumisestamme pc:iden ja tabletien jatkuvaan kehittämiseen ja käyttäjien kaipaamaan joustavuuteen niin kotona, toimistolla kuin tien päälläkin."

HP SlateBook x2 tulee hybridilaitteiden tuoteryhmään palkitun HP Envy x2:n lisäksi. Suomeen kesäkuussa saatavan HP Slate 7 -tabletin tavoin HP SlateBook x2 tukee Googlen palveluita ja täydentää HP:n tarjontaa eri käyttöjärjestelmillä varustetuissa laitteissa.

HP SlateBook x2 on suunnattu niin työhön kuin vapaa-aikaan, sillä laitteessa yhdistyvät tabletin helppokäyttöisyys ja kannettavan tietokoneen suorituskyky. Magneettinen saranarakenne ja kaksoisakkujärjestelmä (yksi akku peruskoneessa ja toinen tabletissa) mahdollistavat helpon siirtymisen kannettavasta taulutietokoneeseen ja takaisin.

SlateBook x2:ssa on Android Jelly Bean 4.2 -käyttöjärjestelmä ja esiasennetut Google-palvelut, kuten Google Now, Google-haku, Gmail, YouTube, Google Drive ja Google+ Hangoutit usean henkilön videokeskusteluihin sekä mahdollisuus käyttää Google Play -kaupasta ladattavia sovelluksia ja digitaalista sisältöä.

Laitteessa on 10,1-tuumainen (25,65 cm) hd-kosketusnäyttö, 32 gigatavun tallennuskapasiteetti ja DTS Sound+ Solution multimediaelämyksiä varten.

HP SlateBook x2:n odotetaan tulevan myyntiin Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa heinäkuussa, ja sen suositushinta on 499 euroa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Virtuaalitodellisuus on totta

Virtuaalitodellisuus on totta

Mitä virtuaalitodellisuus on? Kuinka sitä käytetään?

Lue lisää

Edullinen aktiivisuusranneke

Edullinen aktiivisuusranneke

Pregon huokeaa aktiivisuusranneketta on yksinkertainen käyttää, painikkeita on vain yksi.

Lue lisää

Älykäs seinäkello

Älykäs seinäkello

Älykello ranteessa alkaa jo olla tuttu näky, mutta nyt älykkään aikaraudan saa myös seinälle.

Lue lisää

Nyeste

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää

Kuuntele e-äänikirja

Kirjastot tarjoavat tästä syksystä lähtien asiakkailleen netissä myös kotimaisia e-äänikirjoja.

Lue lisää