Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


D-Linkiltä huippunopea reititin median suurkuluttajille

D-Linkin uudella DIR-857-mediareitittimellä mediatiedostojen jakaminen kotiverkossa onnistuu salamannopeasti. Reitittimen langaton tiedonsiirtonopeus on jopa 900 megabittiä sekunnissa, ja se osaa käyttää kahta langatonta taajuutta samanaikaisesti, jolloin nopeus kummallakin taajuudella on maksimissaan 450 megabittiä sekunnissa. DIR-857 kuuluu uuteen Amplifi-tuotesarjaan.

D-Linkin uutuuslaite päihittää kilpailevat laajakaistareitittimet huikealla kahden gigabitin sekuntivauhtiin yltävällä maksimitiedonsiirtonopeudella lähiverkon ja internetin välillä. DIR-857 sopii suurta kaistanleveyttä vaativiin toimintoihin, kuten videopuheluihin, verkkopelaamiseen ja netti-tv:n katseluun tai jopa näiden kaikkien tekemiseen samanaikaisesti. Reitittimessä on lisäksi hyvä suoratoistokyky yhdysrakenteisen sd-muistikortinlukijan tai usb 3.0 -liitännän kautta, joten sen avulla on vaivatonta jakaa suurikokoisia mediatiedostoja langattomassa kotiverkossa.

”Arvioiden mukaan vuonna 2015 langattomia kotiverkkoja on asennettu jo 290 miljoonaa, joista kahta kolmasosaa käytetään multimediasisällön jakamiseen. Vanhemmat reitittimet eivät enää kykene tarjoamaan riittävää nopeutta tai tehoa. Uusi Amplifi-mallistomme on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme yhä vaativampiin tarpeisiin. DIR-857 on ipv6-yhteensopiva, joten sitä ei tarvitse päivittää tai vaihtaa uuteen palveluntarjoajan siirtyessä käyttämään uusinta ip-standardia,” kertoo D-Linkin tuotepäällikkö Marco Stenvall.

Laitteen dualband-tekniikka käyttää kahta langatonta taajuutta samanaikaisesti: yhtä taajuutta päivittäisiin toimintoihin, kuten netin selailuun ja sähköpostin käyttöön, ja toista, yli 5 GHz:n taajuutta, mediasisällön lataamiseen ja jakamiseen. Tiedostoja voi siirtää suoraan kannettavaan tietokoneeseen, pelikonsoliin tai mediatoistimeen, kuten D-Linkin Boxee Boxiin.

DIR-857 tukee SharePort-tekniikkaa, joka helpottaa mediatiedostojen, tallennustilan ja tulostimen jakamista lähiverkossa. Lisäksi tarjolla on SharePort-mobiilisovelluksia, jotka toimivat Ipadilla ja Iphonella.

D-Link DIR-857:n ohjehinta on 229 euroa.

D-Link julkisti DIR-857-reitittimen esittelyn yhteydessä uuden Amplifi-tuoteryhmän, johon kuuluvat yhtiön suorituskykyisimmät kodin verkkoratkaisut.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Virtuaalitodellisuus on totta

Virtuaalitodellisuus on totta

Mitä virtuaalitodellisuus on? Kuinka sitä käytetään?

Lue lisää

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

TeleWellin uutuus toimii langattomana tukiasemana, gigaluokan kytkimenä ja sovittimen avulla myös mobiilikaistan reitittimenä.

Lue lisää

Edullinen aktiivisuusranneke

Edullinen aktiivisuusranneke

Pregon huokeaa aktiivisuusranneketta on yksinkertainen käyttää, painikkeita on vain yksi.

Lue lisää

Nyeste

4 vinkillä lennokkitaituriksi

Lennokin lennättäminen voi alkuun tuntua hankalalta. Kokosimme yhteen parhaat vinkit aloittelijalle.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää

Kuuntele e-äänikirja

Kirjastot tarjoavat tästä syksystä lähtien asiakkailleen netissä myös kotimaisia e-äänikirjoja.

Lue lisää