Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Tippis sai lisäpotkua somesta

Taloudelliseen ajamiseen kannustava Tippataituri-peli on saanut tammikuussa lisäulottuvuutta sosiaalisesta mediasta. Instagramin kautta saavutetaan erityisesti nuorempia kuljettajia ja muistutetaan heitä taloudellisen ajon järkevyydestä.

Pelin nimi on nyt ytimekkäästi Tippis, ja aiempaa lyhyempi osoite tippis.fi lisää käyttömukavuutta erityisesti mobiilipäätelaitteissa, kerrotaan Öljy- ja biopolttoaineala ry:stä.

Tippis on jo usean vuoden ajan tehnyt tunnetuksi taloudellisen ajon asiaa. Pelin vastavuoroisuus on nyt lisääntynyt, kun osallistujilla on mahdollisuus liittää esille omia ajamiseen liittyviä kuvia hashtagilla #tippis ja osallistua samalla arvontaan. Vuoden ensimmäisessä arvonnassa maaliskuun lopussa voi voittaa elokuvalippuja.

Leikkimielisessä Tippis-pelissä voi testata, millainen ajaja on: todellinen tippataituri, rauhallinen ratinkääntäjä vai jotain muuta. Ajomaisemassa ollaan matkalla, jossa vastaan tulee erilaisia liikennetilanteita. Tänä vuonna suomalainen luonto hirvineen tuo lisähaastetta peliin.


Pelissä pitää ohjata nuolinäppäimiä käyttäen Mäkiset kaupungista turvallisesti ja aikataulussa mökille, unohtamatta taloudellista ajotapaa.

Tippiksen avulla halutaan muistuttaa, että kuljettaja pystyy omaa ajotapaansa muuttamalla helposti vähentämään polttoaineenkulutusta jopa 15 prosenttia ja pienentämään näin autoilun päästöjä. Samalla säästyy euroja. Tämän lisäksi taloudellinen ajo on myös turvallista ajoa.

Sivustoa ylläpitävät liikennepolttoaineita myyvät yhtiöt, Öljy- ja biopolttoaineala ry sekä Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL, jotka ovat mukana alan Höylä III -energiatehokkuussopimuksessa.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Virtuaalitodellisuus on totta

Virtuaalitodellisuus on totta

Mitä virtuaalitodellisuus on? Kuinka sitä käytetään?

Lue lisää

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

Yli 300 sovitinta tukeva reititin

TeleWellin uutuus toimii langattomana tukiasemana, gigaluokan kytkimenä ja sovittimen avulla myös mobiilikaistan reitittimenä.

Lue lisää

Turvatyyny puhelimelle?

Turvatyyny puhelimelle?

VIDEO: Nyt voi antaa luurin pudota – vai voiko?

Lue lisää

Nyeste

Kassakuitti diginä

S-ryhmän kaupoissa saa nyt sähköisen kuitin ja paperista voi luopua kokonaan.

Lue lisää

Nasan arkisto ilmaiseksi

Nasa julkaisee tutkimustyönsä ilmaiseksi.

Lue lisää

Graafisen käyttöliittymän synty

Graafisen käyttöliittymän historiaan sisältyy ratkaisevia oivalluksia.

Lue lisää